kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Mood KAMPUNG is ON

Salam semua, kpd b2b yg sama date ngn ida rasa macam mn. Sure hati korang berdebar-debar. Tipu kalau xrasa apa2. Seperti entri sebelum ni ida ade cakap ida balik kampung semalam kan. Biasalah ari jumaat korang bole imagine sendiri macam mn kesesakan jalan. Ingatkan dah terlepas kluo dr Kl kire selamat lah, sekali sampai  Penang lepas kua tol jammed nyer masyaallah...rasa menyesal giler follow jln tu, if susur Jawi rasanya xdelah sampai jammed tahap cipan smp temperature tinggi, mmg ida rs ida xsempat utk majlis. panas siot.nak benti plak xbley sbb jalan crowded giler, so suis OFF aircond. Mayb gaya pemanduan abah tak betul sbb overdos guna brake dgn minyak serentak. So brake abes terus masa tu, kena pam banyak kali baru  brake bole guna tu pun brake dr jarak jauh. Ida rasa keta ida majuk sbb ida x drive die. Xpe, nanti I bawak U k kemana2...mana2 kt kan bersama..ahaksssss...wekkssssss...geli kan geli kan.

Sesampai kt kampung, tengok dah ramai2 kt umh...owh rupanya The Making of Bilik Pengantin. Wah....xnak kasi teaser, nak tengok nt bulan 6 ida citer smua k. hahhahahaha..mana leh..xsurprise ar bebbb...thanx abg Mat. Tengok dalam bilik dah tergantung my bunting, canvas pn dah ade...so tunggu stiker dr Faiz Love D Heart. 

p/s: Dah bermula aktiviti kerja kawen....
jemputlah datang semua ke 
Majlis Perkahwinan Ida n Joe 4hb June 2011 ni k d 
Kampung Dusun , Kulim, Kedah.
 Kampung stail....ahakssss

4 comments:

iedchan said...

congratzzzz!!

noridaramli said...

THANZZ DARL

Meey@ said...

tahniah norida..=) kalau sy xbalik kg mesti sy pergi kenduri norida.haha (mood x malu!) ngehngeh.selamat pengantin baru!

noridaramli said...

meeya...bole je...amat dialukan...jmput dtg tau

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting