kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Canvas vs Bunting


Salam b2b semua, rasa macam berbulan2 tak hapdate entri baru kt sini. Nak kata bz xdelah bz sehebat PM Najib. Tapi entahlah, kekadang 
Malas nak Hapdate, 
Malas nak Iyoyo~o,
Malas sebab nanti orang salah faham,
opsssss........

Takpelah, kiter juz ignore, lupakan semua kekotoran yang ader, buang yg keroh amek yg suci murni jerr. Rasa macam dah kurang gula dan garam my daily routine okeh if xluah kat sini. Dengan perasaan rendah dirinya tujuan ida ber potpet kat sini bukanlah sekadar nak menunjuk-nunjuk tp juz suka suki lepaskan kebosanan yg menggamit n mencengkam jiwa hati i yg duka lura keseorangan d rumah n elakkan pergaduhan. 
opssss i did it again. dah le tuh....malas nak buat ayat majokkkkkk. 

Seperti yg korang tahu minggu ni kebizian disebabkan olehkan kepeperiksaankan. Ida amek KPSL, otak me udah beku, berbeza sangat ms study dlu,klu baca senang je masok dlm otak, tp sekarang ianya udah berbeda yah...Dah tuo gamaknya.tengok alasan yg ida cipta sungguh tak masok dek akal. Takpe, cuba dan cuba dengan penoh pengharapan kalau ade rezki or jodoh ianya xkan kemana-mana. Kalau xde rezki kite cuba lagi next year, Dia sentiasa menolong umatya. AMIN.

*korang bosan ea ida menaip ayat merapu, yahhhhh, merapu di tahap GABAN*

Dah le tu, jom kt back to d normal, malas dah nak duduk dalam kepompong pemikiran negatif. Pemikiran ida  mmg positif  tp pemikiran i ade banyak cabang k.ops tertipu kt koranggg...gedixsssssnya aku...,kekadang ade jugak negatif.. susah siot nak jaga pemikiran kita..xmo pikir2 pemikiran org, bio dorang ajo jg pemikiran dorang. always thinking positif ok......no no no thinking negative.... ops my silly mistake....ayat pedas nt kang menghiris jiwa.xpe jiwa sendiri terguris dgn pisau sepoloh sen...

*ape yg aku merapu lagi ni* terkeluar topik dgn banyaknya...maafkan ida okeh, tersasar jauh dr tajuk, 
yup mmg slalu tersasar jauh.

1. Canvas Printing
dah siap okeh, saje buat juz kenangan wt ktorang nt supaya terpahat d ingatan selamanya...yahhhhhh...sehinggalah ke pernafasan yg terakhir....ehhhhh namo sedeyyyyyy...
*berpolohhhhh keti i nyahhhh skg...cuaca panassssss.....*
*ida wt senyap2 tanpa pengetahuan, ida rs ni juz untuk menggamit memori pertunangan ktorang dulu, tak salahkan. Semalam baru inform yg canvas yg ida order dah siap, cuma tunggu nk collect jer..... 
take note kengkawan yer : juz untuk menajamkan memori ktorang bila tengok canvas tu kt wall umh nanti.

jom tengok canvas kitorang kt bawah
'
'
'
'
'
'
'
'
sori, ida tipu tipu tipu korang lagi...lawak jer....bukan pic atas le..ida kan xcollect lg canvas tuhhhhhh..saje tnjuk teaser pic lain. ida amek pic ktorang time tunang arituh...pic yg posing kt jambatan kg ida. 


2. Bunting
survey n on d way booking...tengok giler lambat pompuan ni buat die pya bunting...ni merupakan salah satu aktiviti last minute sy....bravo...bravo...bravo....
ni pun xde teaser dr ida.....juz google td mcm suke yg kt bawah ni..ala-ala filem pye bunting...ehhhhhh.....btol ke ape aku cakap ni...korang trime je lah ape yg ida merapu k.....

okehhhhhhhhhhhhhhh.........layan......................


p/s : Penceritaan di atas xde kena mengena yg hidup mahupun yg sudah pergi...juz ayat merapu hasil kelemahan jari jemari ida yg suke menaip ayat2 yg entah haperrr haperrr....

7 comments:

Rilla said...

Rilla pun ingat nak tempah kanvas. Pas majlis still boleh gantung memana kan?

noridaramli said...

btol tu rilla....ni salah satu benda yg kt leh guna dlm j/masa pnjg...sbg kenangan wt kt kan

lovelyadibah said...

hi kak ida:)dba jenjalan kat sini:)

noridaramli said...

diba.....jemput2 singgah blog akak slalu k

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Bunting/banner tu lawa.. macam posrter pilem.. =D

noridaramli said...

hehehehe

UyaRayza said...

suke canvas hehehehehe

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting