kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Contact Lens

Salam......arini saje nak citer pasal contact lens.....padahal saje nak kabor awk dah beli dah..hehehehehehhe....awk dah beli contact lens fresh look...saje gatal tuko...sblm ni pakai fresh kon...ermmmmm...awk riso bebenor takut pedih ms pakai nt..sbb awk pakai sunglasses pn idung awk dah sakit smp ke mata...maybe urat mata awk ade prob ckit.......buy 2 free 1 for  RM120.00.....
awk amek kaler ni, moh kiter tgok ramai2,..

nak pakai masa bersanding...saje amek pepel...agak2 macam minah salleh tak nt..nak pakai sbb nak impak kelainan gegiler ms sanding nt..bajet xnak bg org kenal awk ler..nk kasi org nmpk awk bukan mcm noridaramli...ade berannnnnnn...ahaks.....korang jgn gelak...bio awk aje gelak k.....

pastu kaler ni 


awk planning nk pakai ms nikah...nmpk suci gituhhhhh......awk mmg gedixx kan...ermmmmm

last kaler yg free....

yg ni xtahu nk pakai ms biler...yg ni biler rs nak pakai awk pakai lah yer......

sekian dulu entri di hari ini....

15 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

rm120 tu dah kire utk 2 kotak @ sekotak rm120? buat sikit bab2 ni sebab x pakai lens pon ingat kawen nnt je br nk try pakai...huhu..

Anonymous said...

rm120 tu utk 3 kotak skali.. sbb buy 2 free 1.. freshlook is a brand yg contact lens nya paling selesa dipakai.. i da pakai lama brand ni, mmg sgt ok... :)

noridaramli said...

kasut pink.....3 kotak RM120.00..kire sekotak RM40.00

noridaramli said...

anonymous....rs mcm xsaba plak nak pakai.....

Wawa Yusoff said...

3 kotak RM 120.00 untuk colour contact lense memang murah. berbaloi :)

~ NANA ~ said...

wahhh kaler da mcm omputih gitu...hihik nice!

i pakai perky brown freshkon...lps ni boley la try freshlook pulak :)

noridaramli said...

wawa....mmg berbaloi sgt wehhh

noridaramli said...

nana.....b4 this ida pkai fresh kon....tp fresh kon xbyk kaler...sj gatal try fresh look..hikhikhikhik

afiewithayie said...

mg tgah carik lens nie..murah tue..nak beli jugak la..

ContactLensesExpress said...

Find all types of contact lenses like daily, monthly, weekly, colored and more info about contact lenses. Know tips for buying contact lenses online. Order online contact lenses for best discount at Order contact lenses online.

noridaramli said...

afie...mmg murah bg ida...jimat....

zOeY zAu YaH said...

pakai lens time kawen mmg buat muka nampak lain dan cantik sgt tau..! hihi ini berdsarkan pengalaman mekap org.

noridaramli said...

zzy...mudahan ida nmpk lain gegiler time tuh..hehhehe:)

newfiza said...

Yang tu xpa, aku leh tolg pakaikan, hihi.

noridaramli said...

pzah....elehhhh...ada berannnnn

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting