kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Harap2 puas hati

*gambar hiasan jer*


Salam b2b.....terasa mood lari ke jauh...penat balik dari kampung pn belum lg abes...banyak benda pk..klu boleh nk bg cepat2 je majlis...malas dh nk pk....eceli ida ade 3 lg entri berhutang...ni ida nk stori 2 citer sekaligus...ermmmmm...xmo utang lama2..

i. Pelamin vs make up

balik kampung ida dh pilih design pelamin...xtahulah nk ckp puas ati ke x???redha je lah...mls pk... aku nk yg tu die ckp org booking...nak yg ni...ckp org booking...mmg btol2 menyampah...rs mcm menyesal amek kt situ pn ade....pastu ida saje tanya bape org die make up aritu....korang rasa berapa......3 ke 4 ke 5 org pasangan pengantin....ok.....sila tarik nafas dalam2...... 
14 pasang pengantin k!!!!!!!!!!!!!!!
*patut lah pelamin aku minta itu xde ini xde*
ida rasa macam nak jerut leher diri sendiri je bila dgr 14 psg pengantin.. giler ko....

mcm nak bakor pn ade...



giler tamak ko butik tu..bg tahu MJ die soh cancel n suruh ida tegas ckit, klu nak cancel mmg dh xde masa dah...rege pakej dh ler standard KL...outcome die pn bg kebabom jugak lah yerrrrr..kalau servis ko xngancam...siap ko.....nak untung banyak2 agak2 r....giler job btol...
bayangkan mcm mn die nak make up 14 pengantin pd hari yg sama....xdpt ape yg aku nak nanti....eeeeeeeeeeeeeeee.........mcm nak tembak jer....dush dushdushdush...salah ida jugak sbb xtya ms memula sbb ida x sangka butik tu akn amek seramai tu...ni pun member opis ida suruh tya sbb die besa kena pd ari yg sama 20 psg pengantin...tp butik die kt tempt lain..

takpe kita tunggu tgok hasilnya k!!!!!!!!!!!!!

ii.  karpet bebulu

lepas g butik trus g beli karpet kt area situ jugak...kaler pepel...bulu2...daaaaaaaaaaaaa....nk ida tunjuk...xmo tnjuk skg nt basi....

16 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Agaklah 14 pasangan. Tu bape org MUA utk mekapkan 14 pasangan tu? Ida, kalau servis yg kite nak die x dpt bg baik try cari bridal yg lain je..

noridaramli said...

sorang je MUA....eeeee....geram...rs nk cekik butik tu

~ NANA ~ said...

uiks bia betol...tamaknyeeee

noridaramli said...

tu ah...giler tamak....

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

mak ai ramai giler!!!!suke pelamin tu..idatak try cri tempat lain ke

noridaramli said...

tu ler...tunang ida dh ngamok2 dh....tamak ler butik tu...gerammmmmmmmmmmmm

n0rraslida alias said...

wahhh...serammmm u.....die sempat ker nk make-upsss...14 psg pengantin??? wah5x...mmg sakit ati klu hasil x keboommm mmg plu kter bakooo jerrrkkk...;)P sabar2x yer idaaa......insyallh...sy doakn awk nyer wed nnti berjalan dengan aper yg dirancang....

noridaramli said...

JGN die make up mcm opera cina dh lerrrrrr.......

miey anna said...

mak aihhhh....cane nak buat camtu..baik cari servs lain jek..

Adawiyah A.Halim said...

huuuu....takot nye dengar...biar btol..kalo kite dh nanges kuat2..tp kalo dia dh biasa wat cmtu..maybe dia mampu handle la kot..doa yg baek2 jela..

nak karpet bulu jgk..hehehe

noridaramli said...

anna...tu ler....riso sgt2...dh servis org lain td..siap tya ramai org x mua tu amek aritu

noridaramli said...

adawiyah..tu ler...die ckp die dh lama make up...but me still mcm xbrapa yakin...

Gurlish said...

Woi....make sure lepas subuh, hang dah beratoq depan kedai dia...... n bawak lighter siap2...senang nak ugut bakor kedai nnt.... hehehehehe....

noridaramli said...

yati...tu ah weh...bw p luqman skali soh bako..hahhahaa

Syima Syaz said...

ida...my suggestion, plz pergi ke bridal lain.... mana ada 1hari sampai amik 14 pengantin.2 ke logik lah jugak...masyaallah....

noridaramli said...

syima....tu ler...ida tgah survey make up ngn org lain...dah contct die smlm....uhuhhuhuhu...hope everything ok...

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting