kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Veil Jadi Kot

Salam b2b dan pengikut2 baru blog ida sekalian...cewahhhhh...hahahahha...perasan glamor jap...
Eceli sejak balik dari kampung ida asek dok belek2 kain chiffon yg ida dh beli sblm balik kg lagi...cmne la ida nk buat dgn veil ni...mcm xjd  ajer....korang tgok le ida kasi korang tengok ckit.....ckit je tau....





scroll bawah k

























hehehhehehe...jahat kan.....




























taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
ecececece.....mcm ler lawa sgt aku DIY...ahakssssssssss

batu swaroski(ntah btol ke x ejaan nya) ida beli yg dah siap design pastu balik iron kt umah... beli kedai tepi SSF n memanik bebunga tu ida DIY .....buruk kan....langsung xde seni....ye saya istiharkan tangan saya xde darah seni yg mengalir......buwoooookkkkkkk.....apepun harapannya masa ida pakai nanti mudahan tertutup segala cacat cela kt veil tuhhhhh..wahhhhh ayat perasan sendiri sbb nk sedapkan ati...nyummmmmyyyyy

14 comments:

Q said...

UNik sbb ada bat swaroski itam tu...hihi keep it up!!yang penting kita suka hasik lerja kita kan...hihi rajinnyar DIy!

noridaramli said...

bukan itam but dark grey...hehehhee...apepun thanx support me k

Syima Syaz said...

good2...aritu ada gak cita2 nak diy, tapi bila dua2 designer offer diri nak buat... bagi je lah...rezeki jgn di tolak...hehe

noridaramli said...

syima...ok le tu dear....material yg sis pilih pun designer yg suggest...me follow jerrr..huhuhuhu

miey anna said...

nampak cantek je dear..ok ape..hehe..trskan usaha ^_^

http://akemiey.blogspot.com/

~ NANA ~ said...

eh cantek jeeee

noridaramli said...

tq smue....

iedchan said...

lawa laaa..sweet je..hehe..i ske je tgk ....kalo i wat lgik burok..hehe

i folo u k dear :P

noridaramli said...

iedchan...yeke...huhuhuhuhu..apepun tq tau

HanHan said...

cantik je tgk..unique.. :) good work dear.

noridaramli said...

hanhan....simple giler....mudahan ok..thanx dear bg semangat

n0rraslida alias said...

sannntekkkkk!!!! terbaeekkk...wookkkkkkkk...;) pndainyer ida DIY..huhu....cm nk cuba wt jer....;)

noridaramli said...

wt jgn xbuat

nida razak said...

cantikla....=)

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting