kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

KALER TEMA

Salam 1432 Hijrah kepada semua B2B n oll readers yang beragama Islam semua...1Malaysia 1 Ummah..moga-moga tahun baru ini memberi seribu kegembiraan dan keberkatan yang berterusan buat semua,...Insyaallah...
Masa terasa begitu pantas berlalu....hari pulak terasa kian hampir....huhuhuhuhuhu...hopefully semuanya dapat berjalan dengan lancar...AMIN..

Banyak benda nak setel...macam2 dalam kepala ida...kahwin kahwin kahwin....Aduhhhh...tiap2 hari pening memikir....Warna tema tak cari lagi tu yang membuatkan semua benda tersangkut dan tersadai....yang banyaknya hanya angan2 dan planning unofficial dari Ida...belum minta apa2 lagi persetujuan n perbincangan. Step by step...insyaallah semuanya berjalan lancar...SILA BAWA BERTENANG yer ida..jangan gelojoh sangat....ok ida dah melalut dah ni...keluar topik..hehehhee...Theme colour.... AKU KINI KELIRU...3 pilihan ok..berbelah bagi sebab tak pegi tengok baju lagi..Bulan 1 nanti baru tengok..dah janji ngn mak andam...Bulan Feb n Mac kalau pegi tengok alamatnya amek baju org yg xnak pakai lg lah jawabnya...sabo je lah...
terlalu awal tak korang rasa ida g fitting baju???

masa ida g jumpa mak andam dalam bulan 11 die cakap bulan yang ida nak tu sebenarnya dah tak lama...mungkin bagi ida yang 0 pengalaman memang terasa lambat lagi...tapi kalau die tahu lah sebab dah lama berkecimpung dalam bidang seni  pengandaman.....ok...keluar topik lagi....
kaler tema yang jadi pilihan nanti:
MERAH + SILVER
PURPLE(Ranking kedua, padahal nak sangat2 kaler ni uuuuu)
FUSCHIA or Magentha
diikutkan perasaan tamak ida semua kaler kat atas ida belasah nak pakai...Haloba giler lah..anak sapa ni..anak Ramli ngn Nek Jah...hahhahahha....


1. Merah Silver * mengancam tak?? chareeeeeee...


(cepat giler ubah pendapat, tadi kata nak kaler merah silver) jenis tak tetap pendirian ok...cun jugak kan...tengok..kan semua kaler dia nak budak sorang ni...



2. PEPEL * giler babas lawa siot....meleleh.....gwa cakap lu.......


cantik kan if combine 2 kaler ni...Soft Pepel + Ocean Blue....nyaman n segar kan....


3. Last choice * magentha/ fuschia...boleh tahan...die macam nak kepepelan pun ada...


apepun kaler2 kat atas mmg superb sgt2 wt Ida...moga dapat apa yang dihajati..doakan yang terbaik untuk kami ye kawan2 smua...

wasalam


2 comments:

hudahazwani said...

salam..waaaa!! hehehe..bestnyer...huda insyaAllah lau tak ada aral melintang lagi 2 tahun...sume warna tema cantik! biru2 kehijauan pun cantik tau! hehe..
huda follow blog yer..


http://hudahazwani.blogspot.com/

noridaramli said...

wasalam...mmg best...hehehehhee...sis gatal...ok..nt i follow u

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting