kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Dah dapat kasut !!!!!!

 salam b2b n oll readers...
yeyyyyyyy.....akhirnya dapat kaler kasut yang ida nak sangat2...merata cari susah nak dapat kaler yg ida nak bagi match ngn baju nikah...maklumlah kaler ijau torqouise.....nak wat kaler lain dari yang lain sangat..hehehehe...lau warna putih kan senang..paten mcm2 ada...jeles gila ngn heel wna putih....tapi apakan daya sbb nk bg kaler exactly same ngn baju ...maklumlah ST peminat tegar warna hijau, so sipi2 warna ijau di adaptasi kan jugaklah...i follow u jer klu u rasakaler tu yg u nak....
ok...pendekkan cerita, melalut pulak,....Pagi tadi,eceli ade appoinment ngn doc pasal gg geraham reput tu..langsung xplanning nak cari kasut...pas cabut gg doc bg MC sbb darah byk sgt kluar...so kuar beli kasut tadi dengan kapas ade dlm mulut....pengotor kan ida...mti org ingat ape la yang ade dalam mulut budak gemok tu..(sanggop jalan2 wlaupun bekas bius masih terasa).hahahahha

ok lagi....travel dari Jalan Tar, semua kedai kasut diterjah tapi langsung xde kaler yang ida nak...sedey siot...pastu sanggup bakar kalori smpai ke Maju Junction sbb nk g Gavy semata-mata nak tanya boleh x wat kasut nikah tu size ida sbb yang ida berkenan tu takde size.die cakap boleh tapi if nak tempah minimum price kn bayar RM100...walhal rege kasut tu yang die offer hanya RM69.90..buy 1 free 1 lak tu...mmg rasa tak berbaloi sangat2 if ida nak tempah.huhuhuhu...hampa sungguh...kaler ngn paten mmg yg ida cari2....teros menonong balik....Memang balik n nekad taknak cari lah...nanti dah nak dekat baru cari, lagipun lambat lagi kan..
So masa on d way baru ingat duit sewa umah tak bayar lagi...trus g Puchong n pas setel smuanya stereng termelencong utk u_turn ke IOI....hahahahaha...alasannnnn...padahal mmg dalam pala otak nak g kan...hehehehhe.....So jalan2 terjumpa kedai kasut TUTTTTTTTSSSS (surprise taknak cakap..hehehhehe).....kaler mmg cari n paten mmg cun abes....tengok2 rege die dari RM 69.90 less dapat RM 29.90...wahhhhhhh....murah giler siot....mmg jimat gila beli skg....die ckp offer smpai 2hb Jan ni jer...so ape lg trus pegi tekan mesin ATM....fuhhhhhhhhhhh.....very satisfied....mmg sangat2 berbaloi...mujur xtempah kat Gavy...lau tak nyesal tak sudah....


kaler exactly sama ngn heels ni cuma design die sama ngn kasut putih kat bawah tu...very d simple....cuma pikir nak cari brooch  nak letak kat riben kasut tu...tadi dah try letak brooch....mmg superb stylo pas diletak brooch...tidak sabarin mahu tunggu baju siap....
dapatkah ida berjalan ke masjid dengan ketinggian kasut 2inch...jangan tertonggeng dpn masjid dah la...



p/s...entri merajok smlm dah remove....merapu je ida ni...tak tentu pasal majok...hahhahahaha

3 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

wah cantik sgt awk

noridaramli said...

berbaloi sgt sbb murah...hehhehehee

LittleSunshine said...

hye b2b,
nice read ur blog..
jom exchange link =)

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting