kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

BORDER LACE untuk INNER NIKAH

Salam semua....dua tiga menjak ni otak ida memang tak benti memikir pasal wedd wedd wedd(uihhhhhh....ckp omputih..ahaksss)... korang semua ingat tak lagi ENTRI NI.... wahhhh...tetibe sibok dok google nak border lace macam ni....so masih tercari-cari nak inner kaler ape n border lace kaler ape....takpe takpe...sila rujuk colour pallate k...ehhehehehee...eceli kaler baju nikah ida kan kaler light green a.k.a turqouise 

border lace yang ida search google


agaggagaga...sengalnya ida letak pic pengantin minah salleh ni...padahal tak berkenaan pun dgn bride tu..ahaks...eceli cume nak gtau kaler baju nikah ida macam kaler kete tu..ahakssss...tp ni terang ckit ....yg ida soft lagik...uish xmau kalah tu...hahahahaha....ida ni rasa inner maybe sesuwei kaler putih ke kaler soft green ea???? tu dia....ckp berbelit-belit dah...kejap nak pakai inner kaler putih kejap soft green...mana satukah mahu dipilih? maybe inner kaler putih but border lace kaler soft green...if inner soft green mayb border lace kaler putih...border lace kaler putih cantik gak kan...agagagaggaga...gegetjari taktahumana satu...bebelah bagi...tak sabarnya nak tunggu baju siap bulan 3 ni...apelah jadi...tak sabar nak try depan cermin....hahahaha..perasannnn...

ida ade baca kat blog faradiba yang die ade survey border lace kat jakel n gulatis dlm RM1++/ meter.... mahal gak kan...tp ida nak pakai ckit jer....dlm half meter pn xsampai rasanya...ermmmm.....rasa macam nak ajer g survey....tapi bila ea....tahun depan ke arini??

14 comments:

Anonymous said...

ala...survey2 je apa salah.kat harrison pun ok gak kak ja tgk..mmg seratus lebih tapi pakai sket jer kan>french lace cantikkkkk

noridaramli said...

ye ke kak kt harison pn ade????aduhh ni yg lagi xsabo nk g

LisaLisut said...

hi babe.just my opinion sbb smlm i br dpt info from my FSIL, dia kata org kedai tu kata lace tu kalau nk gune pun untuk sorg/1baju at least 1m.huhu.wpun nk letak kat tangan je ke ape.at least 1m.tatau la if kurg lg ke kan.sbb mula2 i tot setengah meter pn ckup je rasenye.try tye org kedai or tailor dlu la ek

noridaramli said...

TU LER....if dpt half meter lg bagus...ida pn rs dorang jual plg minimum mti 1meter kan.....huhu

@nne @nieyra Touch said...

ida..diorg x jual half meter la....diorg jual 1meter terus..rugi kot kl jual half2..hehehe..

noridaramli said...

tu le....huhuhuhu...sayangnya lace yg lebey tu...huhuhuhuhu...ida suke la dgn inner nurul tu...inner tu akak jual ke? cantekkkk

a n a s t a s y e a said...

mahal giler kain tu.. =)

from, anastasyea

noridaramli said...

a,a...padahal lace die jer

awyn said...

ida..i pun dah g survey last week kat euro moda is about rm100++ tapi x boleh bli half meter..at least 1 mtr.. pk2 balik nk watpe pulak lg half mtr tu nti..if ida tau kat mane leh dpt half mtr,nti bitau la ye..hehe.. :D

noridaramli said...

awyn: bole tp awyn try tengok kt sini http://flowerylace.blogspot.com/.... lace die mcm ok tp xtahu materialnya cmne..murah pn murah

fia said...

NICE COLOUR UNTUK WEDDING..SY SUKE...

noridaramli said...

agagagaga....ida berganda2 suke...

awyn said...

ida..ok tu ok..mmg murah..tp mcm simple sgt..kalau ade beads cantik skit.. xpun jahit manik2 sendir..ala x rajin la pulak..ngee :p

noridaramli said...

a,a too simple kan...skali cotton renda sarung bantal....oo..oo.. ehheheheh....aritu ida ade tgok kt smua house tau...veil readymate xsmp seratus

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting