kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

VEIL PART 2

Salam maal hijrah buat semua pengganut agama Islam...

Kali ni, ida nak cakap pasal veil nikah...selagi barang yang ida nak tak dapat-dapat..selagi  tu jugak ida xhabes-habes nak cerita kat blog sbb apa yang dihajati belom lg dimiliki...hahhahahahhahah.....ida nak sangat veil bile dipakai macam pic-pic di bawah ni...nak bunga yang sarat kat dahi sbb planning nak pakai tudung  yg kat dalam syria jer sbb kalau ida pakai tudung yang ade awning muka ida memang muka langsung xboleh belah..dah   macam nenek 50 tahun...ida dh try nak pakai tudung awning dah byk kali tp bile pakai je langsung xleh nak feel....hahahhaha...gatai meqhela...

see.....kredit to atiqah.adnan....geram giler ngn veil beliau....koleksi vispera katanya....jatuh hati dengan ini veil...superb gorgeous...

yang kat bawah ni pun koleksi vispera jugak....suke renda yg berjuntai kat dahi....aduhhhhhh...yg ni pun nak jugak ...agagaggaggaa...credit to jihan musrifah sbb ida curik pic ni dari fb kamoo...minta permission kt inbox fb tp belum di approve lagi sudah dibuatnya entri ni...maaf yer...excited sgt tgok veil kamoo....



kat bawah ni rasanya semua kenal kan..diana rafar....anggun seyhhhhh.....veri da supa superbbbbbbb

5 comments:

CGG said...

NICE HENNA:)

Kak Mah said...

biasa butik pengantin mesti ada veil2 nieh..nak beli sendiri ker ataupun nak sewa jek... butik pengantin mesti ada...

noridaramli said...

CGG...HENNA sape dear? ;)
kak mah : tu ler...ida nk g tgok kt mak andam dlu veil die mcm mn..lau xbkenan mayb nak beli....mintak2 ade yg ida bkenan nt..huhuhuhu

jihan musfirah musa said...

dear i dah approve!!..nice blog!!..i follow u k..;p

noridaramli said...

ok dear...i pn follow u jgk

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting