kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

DIY BUNGA DIP

Salam 10 Muharam buat semua pembaca blog ida yang ida  kasihi dan sayangi sekalian.
Sebenarnya ni citer dah basi pagi tadi, cuma td datang pnyakit penyegan tu yang postpone smp ke petang baru rajin ckit nak wat entri. Pagi tadi mata ida di jamu oleh bebunga dip yang member opis ida bawak hasil dari majlis nikah sepupu die.sanggup siot die bawah sampai terjuntai-juntai bunga telor dip tu kuar dari handbag die....(p/s utk opismate :: apepun thanx k bg idea untuk aku....jgn lupa dulang tu k...ahakssss... )

Sekarang ni majlis nikah pun ade doorgfit kan..siap dgn bunga telur tu.dah le kos bunga dip mahal dalam RM25 ke atas...aduhhhh...pengsan aku dengar harga die...cuba korang darabkan RM25.00 dengan 100pcs....agagaggagaga.berapa siot.mujur cantik...ermmm...ahhahhaha,  sudah  ida, ko mesti nak buat jugak kan gift masa nikah nanti. jap-jap nak masuk total dlm excel ni...ahahhahaha...ok....80% mayb buat kot..apepun tunggu ajelah nanti kan..kang cakap sekarang nt xsurprise r..jeng jeng jeng....

Tadipun opismate dh bg signal nak tolong ajar ida buatkan DIP tu, siap tanya tema warna theme lagi, ida kalau org tanya pasal theme colour mmg lemah ckit sbb xpegi fitting baju lagi...adoooiiiii...lambatnya g fitting baju...cepatlah next month, ingat nak balik new year tp postpone sbb family ida celebrate new year kt cni, so berkubur aje lah niat tu, mayb thaipusam baru balik. 

ok berbalik kpd bunga dip tadi k, melalut pasal balik kg pulak, eceli mmg teringin dan dah lama bersalut keinginan di sanubari ini  nak buat bunga DIP cuma xpandai sbb tangan ida mmg keras n xde seni langsung, if nak buat apa2 mti kalot nak cepat siap..moga ida dapat menjadi manusia yang penyabar waktu nak blaja buat bunga dip nt....taun depan kitorang akan mulakan operasi gagak manja bersama konco-konconya k. opsss....ade geng k.....eh berani ko ida cakap camni..mulut xde insurans eh ko....

ok, next time insyaallah ida akan buat tutorial kalau ade org berminat, peringatan sekali lagi...if ade permintaan je k...nt kang orang xminta aku je yang mcm syok sendiri conteng sengsorang kat sini xbest le kan...hahhahahha....majuk 2 minit...k lah...c u soon k..tadaaaaaaaaaa....jumpa kt di entri lain k...muahhhhhhhhh


gambar hiasan hasil carian kat SINI

3 comments:

anaztasias aira said...

rajinyaaaaaaaaaaaa kamu !

noridaramli said...

hasil dorongan kengkawan opis..hehehehe

syuhaidah said...

ida...nnt wt tutorial cmne nk wt bunga dip ni...sush ke x? kos mahal x?

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting