kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Hantu Kak Limah vs Jam Tangan CK

Salam semua, semalam aktiviti full booking(perasan je ko ni mcm artis pulak)..ade jer last minute program.
Tgahari ida g putrajaya untuk dua majlis kahwin, 
Majlis 1~bertemakan ijau epal...cantik k baju pengantin pompuan tapi kalau ida pakai memang ida tolak mentah-mentah sebab sangat tidak sesuwei dengan ketinggian n keberatan tubuh.orang gemok n pendek mmg susah nak cari baju yang sesuai..huhuhuhu...ok pastu 

Majlis 2 bertemakan warna paling panas sekarang~putih merah...suke dengan kek dia...macam kek fondant pun ade...sudah jatuh cinta dengan itu kek, tapi malu nak soh kawan ida close up pic kek tu...kang semua tetamu ckp budak 2 ekor ni mengalahkan cameraman pulak...so dari jauh je ktorang snap pic kek tu...pelamin simple sgt but nice beb...red carpet dengan pintu gerbang pun cantik...owh jatuh cinta pandang pertama.

Petang punya program mahu tengok Hantu Kak Limah Balik Umah..sangat kelakar smpi gelak tak hengattttt...boleh pecah perot jugak la...kak Limah kak Limah pandai Kak Limah belakon jadi hantu ea...syhhhhhhhh, diam, kak limah nak nyanyi lagu enjit-enjit semut  tu. (kalau luqman~my nephew~dengar kak limah nyanyi mesti die suke..ahakss)...yang paling ingat ayat Pak Uda (lupe nama watak yang die pegang) " PANJANGNYA K*%#&.....hahahhahahhaha...apa la bomoh siam ni silap seru hantu lain.KAWASIKAP.bahasa semua abes terpusing...WELCHA  for wheel chair..ade je.....

Saje survey2 jam tangan pulak  n sekali lagi memang gila bayang dengan jam tu. Ida kalau bab-bab jam memang fail sbb jenis  suka tangan kosong xde ape2...rimas k nak wat keje..teringat lagi peristiwa ms pergelangan ida elergik ngn tali besi jam tu..abes tangan jadi biji-biji, gatal sangat n pastu memang ida takot nak pakai jam..maybe jam spuloh inggit kot..hahahhahaha..tapi tak tahulah if after kawen pemikiran ida berubah untuk penuhkan pergelangan tangan(mampus le future husband aku). ops topik bertukar...back to d story pasal jam tadi, korang tengok jam kat bawah ni..sejibik macam ida nak tapi ni untuk lelaki, tak dapat search kt abang GOogle yg pompuan, yang ida tengok semalam pompuan punye..if ade sepasang memang niat d hati nak amek sepasang...ok???


cantik x kengkawan semua???

p/s: abah,ida minta maaf ida jatuhkan jam Alba kat dalam bas? bukan niat di hati.  Selalu ida bersedekah barang dekat bas sekolah ida.

2 comments:

newfiza said...

nephew la.

noridaramli said...

hahahhaha...nt aku ubah..ptt english fail

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting