kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

PELAMIN ZA'8

Salam semua, tetiba hari ini ade stori ckit ida nak kupas...tetiba idea dtg toink toink toink nak update entri baru sbb bosan sesangat kt kaunter. (opsss....kt opis ida ktorang ada giliran nak jg kaunter, so ni arahan yg perlu staff patuhi sbg salah satu tugas yg tercatit dlm senarai tugas yang diarahkan dr semasa ke semasa) ko ni ida giler sengal pasal jg kaunter pn nak kecoh....ok...xnak pk pasal keja...bg peluang otak nak beriadah ckit....nak pk pasal kahwin 5 minit je k ...jap je bos..hikhikhikhik....
Ok, tadi aktiviti biasa di waktu pg mesti akan chek updated bloglist ...pastu jalan punya jalan....ala....jalan slow2 jer...mcm si kura-kura tu ( ko ni dah kenapa mcm sengal je) ....santai dua tiga empat minit pastu terjumpa satu blog ni.....bola mata terus terbuntal kejap sbb terpandang satu pelamin yg mmg memukau jiwa n tdo malam boleh mimpi smpai meleleh air liur basi sbb terliur sangat tgok pelamin beliau yg sememangnya sungguh mengiurkan.....mmg suke hati giler tgok pelamin-pelamin tu.kalau dpt pelamin-pelamin mmg rasa nak sewa selama sebulan..kalau tmpat yg ida amek pakej tu boleh wat camni mmg nak cium pelok mak andam tu......nak banje die makan laksa dusun 10 bungkus....agagagaggagaga....ape yg aku merapu ni....

Ok blog yg ida maksudkan tu...jeng jeng jeng KLIK SINI.... ownernya -Z-A-I-D @ A-Y-I-D from Ipoh, Perak, Malaysia ......klau korang nak tahu lebih lanjut silalah ke blog beliau k......ade no contact smua....apepun seperti biasa ida nak soh korang semua layan je pic2 pelamin ni k.....

 berangan jap.....kalaulah pelamin ida nanti lepas bajet nak wt fresh flower mmg nk buat......tu pun klu lepas.....bg le lepas bajet.....

simple but nice.....kaler pink belacan kain yg silang tu.......suke gilakkkkkk


korang semua fokus tang krusi tu....tengok krusi n lampu lampuan tu...ida suke k


kerusi mawi kaler merah.....ni pun cantek....eeeeeee...gerammmmmmmm

tp yg ni ida terpegun n terkesima biler tgok kaler baju die.....mmg favret kaler MJ k...owh...ida pn dh terikut2 tersuke kaler ni......maybe SERASI BERSAMA....ahaksss......jgn mareeeee......

8 comments:

eyanne said...

cantik! bleh la pg tgk sn nnt tuk side Laki kt ipoh huuhu tq for sharing :)

noridaramli said...

WELCOME...cantek ssgt kt WP ni

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

his my WP..memang superb kerja die ok...hehehe..n die snang nak bincang..me and en.tunang both ambik kat die

noridaramli said...

ala tiqah.....jeleznyer ida...uwaaaa....nmpk superb sgt hsil kerja tgn beliau kan...

anaztasias aira said...

sangat cantik !!!!

noridaramli said...

YUP....IDA sokong...cantik gilerrr

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

iqa masuk kedai die lagi la giler..tapi die besh sbb die muda n fhm ape iqa n en,tunang nak..

plus die sanggup lyn kecerewetan iqa ni hahaha

noridaramli said...

tu yg best...stgah WP ni malas layan sgt ..uhuhuhuhu

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting