kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Bilik Pengantin

Salam....entri tanpa banyak perkataan...
Layan jer...xtahu nak cakap simple ke separa simple or ape2....but i loikkkkeeeeeee 

langsir tingkap tuh...ohsemmmmmmmmmmmmmmmmmmm........scarlet tanpa jahitan mmg cantek....juz lipatlipat......kena tgn org yg ade seni baru jadik...jgn tanya ida mcm mana buat sbb ida dh try wt xmenjadi, tangan ida xde seni,...heheheheheh

Kombinasi 3 kaler.....pepel + lavender + pink


14 comments:

miey anna said...

cantik sweet n romantic...dats oll..=)

noridaramli said...

THANX

kaklong said...

CANTIK Nyer!!!!!!!!!!!!!!!!

kak long jeles hokey!...nnt nak ambik warna kamar tdur mcm ni boleh tak tiru kombinasi warna ni darling?!

sgt suker...! :)

aTy _faRed~ said...

cantik nyer bilik pengantin..contra ngan warne baju nikah..nampak sangat2 menyerlah pengantin..:)

noridaramli said...

Kaklong...alah bole lah....hehehehehe....

noridaramli said...

aty...tu ler..ktorang pn xsangka yg kaler baju nikah tu nmpk ok lak bile bilik tu kaler pink pepel

Jen Jen said...

cantiknyerr i like

noridaramli said...

tq z

Mila Ahmad said...

memg cantik ^______^

noridaramli said...

tq mila

~ NANA ~ said...

cantik! :)

noridaramli said...

tq nana

Hanif Othman said...

bilik ida ni abg mat long wat eik....sebab dia da tunjuk pic tu kat sy

noridaramli said...

A,A dia yg watkan...hehhehehe

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting