kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Konpius berganda...mana satu ni?


Salam semua....wah wah wah...kebizian tahap maksimum..ececeeeeeceee.....kirekire hari dah....lg bape hari je lagi tgal limeplohari. nak bg setel bunga telor cepat..pasni xnak pk pasal bunga telor dah...kt opis ngn bunga dip nyer....kt umah ngn bunga pompom nyer pulak. wah giler tamak aku ngn bunga telor..xpe....xlama dah...ckit jer lagik....tahap kesabaran, kegigihan,kerajinan dan ketekunan haruslah berganda d kala ini....yup...tersangatlah betolll......seppolloh markah...

Ayuhhh jom tinggal ape lagi yg ida perlu setel di KL
*of coz bunga telor...tgal 30 pesen....
*cadar pengantin....tengah bulan gigih mencarikkkkk
*projek DIY veil....dah dapat idea...pearl oh pearl....
*kain jersey light pepel or grey
*bunting blom amek...da lama siap....

tadi layan pesbok tetiba terjatuh cinta ngn inner ala-ala org letak keronsang kt tengah kepala...nmpk lawa la pulak....ermmm....tp masih berkira-kira ok or x if ida pakai camni...ermmmm...cuba tengok pic bawah  ni...ok x??

credit to cikbeautysmakeup

ok tak??????ida dah jumpa inner cam kat atas ni....sangat lawa......ermmmm...pikir dan pikir dan pikir....

pic from FB Yaty Haryaty

but pic atas ni tudung last minute n malas pikir.....but still cantek kan kan kan kan....

tak sabar nak setel cepat2...2 bulan je lagik....

ujung bulan ni mo balik kg...setel part kt kg pulak k.....tgu next entri benda ape yg ida nak setel nanti k... tunggu.....

4 comments:

hazirah abdul rahman said...

salam ida, nak tanya, kat mana ye ida jumpa inner cantik macam yang first ada kerongsang tu? boleh share tak, cantiklah,,



thanx ida,, =)

noridaramli said...

kt hajra jalan tar...tp die pye xde kerongsang...kt ltak sndiri

aTy _faRed~ said...

yang atas tu cantik...:) kalau sesuai dengan muke mesti cantik dipakai....:)

noridaramli said...

kak aty: tu ler.....mcm tingin nak pkai...huhuuhhuhh

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting