kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Selamat Datang Lemak

Salam semua....sihatkah??? eh eh eh...skima nyerrr....
jap jap jap...skg kalau nk counting day ngn jari dah boleh dah....ermmmm....dah xlama dh...dupdapdupdap... mudahan majlis yg bakal tiba akan berjalan dengan lancar dalam keadaan penoh keserdahanaan....amin....

deborrrrr...tsk tsk tsk.. ari dah xbanyak tp lemak kt perot manyak manyakkkkkkk....suke sangat le ko bermastautin kat perot aku eaaaa.... DIET?????? oh no.....dalam kamus ida nak diet mmg lepas batuk kt tangga je lah..harapan tinggal harapan..ape yg ida wt skg cuma xminum ais...klu minum ais mulalah rasa isi kt perot ni mcm kamus dewan jerrrrr....peliksss tp benor ye kengkawan.... tu je yg ida mampu wt tp hasilnya.....xramping pun....no cutting k pinggang ida...mcm kayu balak.....

aritu jumpa, kitorang janji xnk makan nasi sampai majlis...macam lawak je rasa......klu xnk bg ida mkn nasi ida kn "makan hati" manyak....ooo....oooo....sila lempang pipi sendiri...dushhhhhhh***%^&$#....jahatnya mulut akuuuuuu.....
&&&&&&&&&&
xsempat nak sign agreement kitorang dah mungkir janji..... dah layan nasi kt ayam penyet kt JJ ...kahkahkahkahkah....btol kan...janji tinggal janji......ahaksss.....sy memang suka makan nasi......



so jangan berjanji......ni antara gambo2 budak boolattttttt



p/s: klu benci xyah baca.....saya istiharkan yg entri ni adalah entri merapu

2 comments:

yana aka heartbee said...

cool n relax aje awak..yg pntg sht d hr bahagia tu..:)

noridaramli said...

hehehhehhe....xhirau lgsg...mkn bedal je ikt suke...senang ati

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting