kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Perihal tema hantaran

Salam b2b semua....pada pengikut baru geng bas sekolah....thanx bebanyak k sudi follow belog masyam pompuan ni....

Ok....last month ida ader balik kg sbb majlis my cousin (citer basi tp nak rewind), mak gtahu yang anak maklang ida wt hantaran merah peach utk his wife but wife die kasi kaler pepel...eceli theme kaler for my cousin wedd is pepel n wife die kaler merah pic...ida tya mak motif kenape kaler jd terbalik, mak ida gtahu sbb nt yg kt akan dpt kt kiter sendiri kaler tema kiter balik...ida aspek hantaran kt ikt tema kt sendiri...ehhhh korang paham x aper yg ida bebel ni....ok lah tgok carta kt bawah...ahaksss...mcm sengal siotttssss...

lebey kurang mcm ni la jalan ceritanya k
IDA
Tema : Pepel
Hantaran : Peach

MJ
Tema : Tak kisah apepun
Hantaran : Pepel (kiranya MJ kasi ida hantaran tema kaler ida balik)

paham x aper yg ida cuba nak sampaikan kt korang ??????

ok kite tukar topik pasal kaler tema  hantaran k...Eceli ida akn guna artificial flower...nk guna fresh x mampu okeh....hehehehehhee...gegetjarijemarisendiri ..... terliur ok tgok org guna fresh flower...ermmmm... xpe bajet mti di patuhi...tergelincir kang saper mahu tolong...hehehhehe..

Erm...artificial flower utk MJ kaler pepel dah beli kt Thanq Q Nilai n Peach Bun flower ida dah beli kt SSF Jalan Tar semalam....lalalalallalalalaa...satisfied...DONE!!!!!.....
balik kampung esoknya anta ke si pembuat hantaran...dah boleh goyang kaki  pasal hantaran....
kek n coklat pun dah booked dua tiga ari lepas.... hope bakery tu dapat bg kepuasan tahap maksimum pd ktorang kelak...ecececececeeeeeee...

inilah kaler tema hantaran ktorang...sekian terima kasih...tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  



3 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

owh mcm tu eh. Biase hantaran perempuan bagi kat lelaki ikot warna tema perempuan & sebaliknye. Ni terbalik plk eh.. lelaki plk ikut tema perempuan eh...

~ NANA ~ said...

utk belah laki kan, hantaran diorang langsung tak ikot tema majlis akad nikah i nnti...hahaha bantai je la

noridaramli said...

nana...tu ler...ida pn belasah je ...malas pk pasal kaler dah

k/pink...i follow my mom jer...mls nk byk citer

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting