kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Tutorial ikatan riben

Salam semua...request dr b2b adawiyah untuk tuto ikatan riben... ade ckit rajin trus buat...kebetulan ida tgah ikat riben ni manyak2...best sgt buat....bole ilangkn bosan...riben ni ida guna utk letak bawah bunga pompom tu...nmpk ckit meriah if kt letak riben byk2....




p/s : jika ada sebarang pertanyaan jgn segan silu nak tya ida k...thru fb pn okeh.....if email ida jrang bukak...huhuhuhu

16 comments:

Adawiyah A.Halim said...

ida mmg terbaek la =)
ska sgt2...thanks...kte mmg xpndi ikat riben..tp ska riben2..heee

noridaramli said...
This comment has been removed by the author.
noridaramli said...

riben ni yg simple...xdak kilat2...hahhahaha....cari yg kilat2 kt tepi xjumpa la....tunggu...ada banyak lg tutorial

Cikgu Shida said...

ida2,kat tengah2 nak ikat reben tu pakai ape ek?benang ke cam dawai tu?

noridaramli said...

c/shida;; lupa nk gtau...ida guna dawai putih...ade jual kt kedai bunga

kitakesitu said...

baru je tengok kat ssf ritu staff dia buat...senang je ghopenya...hihi

noridaramli said...

a,a mmg sng sgt2..hehehhee

~ NANA ~ said...

bunga telur u ke ni??? canteknyee

noridaramli said...

nana...yup....tiba2 mood rajin dtg slps wat bunga dip

elle's laaa~ said...

ida, kite x paham laaaa..... sbb takde ayat cara2 dia... hehhe!

noridaramli said...

lor yeke...xpe2...nt ida tulis step by step k,

didieadila said...

canteknye..klu dd buat msti xjd..sob3..

noridaramli said...

awk mti leh wt jgak...caiyok2

Anonymous said...

boleh x u tunjuk step by step nk buat bunga ni...dah sebulah sy mencuba dan pelbagai cara sy buat tp still x memuaskan hati..harap2 u dapat bg tutorial secepat mungkin krn sy dah x sabar nk memulakannya...

Anonymous said...

ida mcm mana nak wat reben yg last step tu ea....sya buat x jadi la.....

nun wauro said...

Nice =) Sila kunjungi facebook Nur's Gubahan Kreatif

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting