kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

60 hari sebelum...Entri POYO


Jom tengok ape yang berjalan di kala ni....erm....ececeeeeece....
*bajet mcm org nak tahu sgt pergerakan majlis ko..ahakssssss...*

 *Projek meng DIY*
bunga telor...so far very good wokeh...weekend aritu mak abah n adek ida dtg KL, so mak ngn adek banyak tolong ida, suggest ape yg xkena utk nmpk lg chantek...mak ida siap ckp " Ni makanan die masa anak dara arituhhh" ida ngn adek terkedu...fuyoooooo...makanan tu...hehehehhe...tapi siyes ida ckp rata2 anak2 dara zaman dulu mmg tersangat rajin meng DIY ape2 pun...terutamanya kalau dorang nak kawen...abes semua dorang wt sendiri jer...klu sekarang nk jumpa anak dara macam zaman dulu mmg satu dalmseribu.....susah teramat...xpe lah...ida xde lah se pandai org dulu2...buat ape yang mampu ajer...huhuhuhuhuhu...
Bunga PomPom setakat ni tinggal 50pesen je lg nak siap....50 cucuk bunga telor dah siap...tgal lagi separoh....banyak abes kt riben sbb ida gedik sengal letak riben banyak2....kalau riben byk2 bawu style bebbbb..
Bunga DIP so far very good...bunga besar dah siap..bunga kecik tinggal lagi 30 pesen...daun opismate ida da dpt idea...tunggu coming soon nak bentukkan dawai jadi daun je....

*Projek Derma Shawl pada tetamu*
Semalam petang sampai je umah terus korek2 semua shawl yang ade dlm kotak...nak sedekah para hadirin sekalian yg dtg majlis ida nt...nk bungkus bisnes sudah.dulu ida mmg aktif gile jual shawl kt blog dgn FB. tapi sejak nak kawen ni ida slow ckit ber bisnes, mcm xde mood, nak jual benda lain pulak..next SALE tunggu k..

*Projek DIY pyramid box*
Minggu lepas kan adik ida dtg KL, die ada tunjuk pyramid box yg die DIY, katanya die amek dr b2b list ida...ida terlupa dr b2b mana...but very nice...suweetsssss sgt tau...lagi jimat if wat kotak yg sebelom ni.

jap jap jap...nak refresh lagik ape yg ida dah buat minggu lepas....ermmmmmmmm...

searching *********************

rasanya dah takde kot...tu jer program latest....
tapi yang kat bawah ni eceli dah lama tapi saje gatal gedik nak buat list jugak 
eh xjadi lah nak citer....syyyyhhhhhhhhhhhh...nak simpan ckit tunggu bulan 6 baru citer..... 
hehehehehhehee

Coming Soon Progress
* Borang kawin side IDA ~hiv test n surat pengesahan bujang ( kena ke if perempuan) bla bla bla bla~
* Barang2 dalam bilik pengantin
*confirmkan design pelamin
* beli kelengkapan barang untuk Next DIY..tunggu k ape yg ida nak DIY nanti k.... bungkusan manisan...erm...mcm mn rupa bentuknya k...ececeeeeeeee


ade satu pic kat bawah ni yg sgt memeningkan kepala bile tengok lama2...so sape yg dah pening anda dilarang untuk tengok sbb org xpening kepala tengok pun bole pening....layannnnn

'
'
'
'
'
'
'

5 comments:

Dia.Honey said...

berpinar mata nengok julia robot tuhhhh

noridaramli said...

dh...hehehehehe...tahu xpe

~ NANA ~ said...

byk dah tu progress...hehe

noridaramli said...

nana...alhamdullillah....cuma yg remehnya benda kecik-kecik....aduhhh...xpe...pelan2....hadapi ngn snyuman

Adawiyah A.Halim said...

good luck ida =)

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting