kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Mujur kitorang pk ke depan

Salam b2b, minggu ni ida macam kureng cket nak update entry baru...eceli riso sgt2 ...tgal lagi 2 bulan aje lg... tiap2 ari pk dlm kepala , bukannya ape sbb takot yg tercicir..gulllrrrrppppp..

Arini ida akan amek baju nikah kt tailor.. spt yg ktorang gtau d entri NI yg ida gtahu tailor majlis ktorang bulan 4, bukan pe..juz utk keselamatan diri..hikhihkik.. owh sememangnya jangkaan ida tepat..mujur ida gtau tarikh majlis ida tu awal..wt nyer ida gtau btol2 ade jugak xsempat nak pkai baju nikah sendirik..ermmm..

Korang nak tahu tailor baju nikah utk MJ xdpt disiapkan spt yg dijanjikan ...owhhhhh...WHY ?????????.... time lunch tadik sblom makan, ALANG as a tailor my baju nikah ade call gtau yg KAK YAH (tailor MJ) balik kg coz mak nyer meninggal, tak pe kak, ida okeh...akak jgn riso k..lagipun alang gtahu yg kak yah on t way balik KL skg...

So dipendekkan citer akak tu xsempat nak siapkan lagi baju MJ...sian die coz die dah excited nak try..kt manusia hanya merancang kan. TAKZIAH wat KAK YAH sefamili.....tp ida xkisah sgt sempat masa still panjang...mujur ida gtau majlis bulan 4...watnyer ida g amek baju ujung bulan 5 ke ade yang ida kelam kelibut nk carik baju melayu untuk MJ pakai time akad nikah nt..

maybe ni design baju nikah ida


p/s :: masih terngiang2 pesanan alang supaya maintain body...alamak....

Moral of the story :: pikir dlu sebelom buat sesuatu...sediakan payong sblom ujan ( eh ble pakai ke peribahasa ni,,,sesuwei kah ngn citer ida)

4 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

cantik pulak gambar baju nikah tu.. samalah kite pon gtau nak amik awal,nextweek da nak amik baju nikah wlupon tarikh kawen xde lg..haha

noridaramli said...

kasut pink: kt bohong sunat kt taailor tu kan...xpe...takot benda yg x drancang mcm ni le jadik

tiada nama said...

ida: u tempah kat bangi kan? tolong bagi nama butik tu ngan phone sekali. nak gi tempah gak nih. hehe

noridaramli said...

ida tempah kt tmn cheras jaya, balakong...

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting