kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Idea hiasan ruang tamu

Salam jumaat semua...jiwa bersih k, xmo koto-koto....jgn join phimpunan bersih sudey....xsuke, mencik, jalan nak masok KL  tutup bermula 12mlm smp 10 pg esok, sebab lahirnya golongan mcm yg nak memporak perandakan negara, abes smua org terlibat..btol2 nyusahkan org...Jom layan entri baru...buang ms je citer pasal mendalah ni. tapi nak ingatkan kawan2 jgn kuo soping esok terutamanya area SOGO...sangat menakotkan wokeyyyy....

Sejak akhir2 ni kepoh search google nk hias ruang tamu...gedik kan...hahhahaha...dulu kalut search pasal kawen tp dah kawen pasal rumah pulaks.....lepas ni search pasal lain lagi...hahahhahaha...pasal ape ekkkkk. 

Sejak balik KL sabtu lepas, ida xabes sebok kemas umah...banyak lg benda nak kemas. wat ckit2...mujur ade adik, dpt die tolong ckit2...dah mcm bibik adik ida kt umah...ampun dong !!!!

Tema kaler umah ida is pepel + hitam (eh pepel...mcm tema kawen,....sama laks) yup itam bukan putih..memula nak amek putih tp bile di pk balik if amek putih dgn tahap kemalasan ida mmg sgt tidak sesuwei...so mak ida advice amek kaler hitam..senang...xpayah pk nak koto ke ape..koto pn xnmpk. so diputuskan kaler itam smua perabot. but bab langsir skg kaler pepel bebeh...light pepel tp juz simple..nak soh mak watkan scarlet tp tunggu mak siapkan tempahan dulu...scarlet tu nak combined kaler light pepel ngn itam...ok x rasanya...leh matching ngn perabot ( wahhhhh...mcm byk benar perabot umh aku...padahal...ciput tot jer..beli yg mampu jer n rasa perlu, buat ade2 jer) xmo taip panjang2, nt mti korang bosan nak baca kan...layan jer pic kt bwh ni

ida dengan pepel mmg xdpt nak pisahkan....bgaikan aur dgn tebing, irama ngn lagu...uwekkkkssss... geli geleman aku taip peribahasa ni, mcm puitis beno aku..ko lainlah ida. xde maknanya sama. kalaulah dapat miliki sofa pepel ni alangkah besnya...tp pelik jugak if dr langsir + kapet pepel pastu kerusi pun pepel.....serabut je ko ni ida...amek kaler lain...kan td cakap kaler itam.buwekkkssss...

pic kat atas ni nmpk tenang n suci jer.....aduhhhh...macam agar2...tp xbole kaler ni....nt mti comot abes kaler sofa tuh...bunga tulip tu walaupun nampak sipi2 jer cantik sgt dowhhhh...matching sgt2 ngn perabot putih kan....manja gituhhhhhh...mcm agar2 jelly...

 oren nak ke arah gold ni pun suweetssss kan...suke.....like sejuta kali...nak tuko kaler bolehhhhh..gatalllll

nampak comel sgt....ala2 japan style pn ader....plus kaler grey tuh...aduhhhhhh....cantek sgt...meleleh air liur....sapu ngn tgn jappppp...

Nape ko eksited sgt ni ida...tu bukannya umah ko...kuarters je lah....gedikkksssss....tp rasanya xsalah kan if kt nk nampak umah kite selesa didiami even tu hya umah kerajaan....kt penghuni rumah tu kt yg mencoraknya walaupun tu bkn umh kiter.. kdg2 klu ida tahap malas boleh jadi gaks lantai penuh rambut sana-sini ....takde nye ida rajin sgt...kdg2 mood malas tu hinggap jugokss...if mak dtg mesti kena bebel 3 ari 3 malam lah kalau umh camtuh...pemalas hg ni nohhhhhh....

6 comments:

n0rraslida alias said...

wahhh...best2....bgus2 ida cari idea kn...cayok....;)

noridaramli said...

heheheheheheh...caiyok utk dr sendiri jugerrr

lind said...

selamat menghias rumah. pepel pon kaler feveret sayaa

noridaramli said...

skg smua demam pepel

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin pon ngah memikir cmne nak hias ruang tamu rumah kami

noridaramli said...

tu ler kin...mcm umh akak ruang tamu kecik ckit

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting