kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Saya suka BEBEL

Salam bakal pengantin, mantan pengantin dan pembaca2 smua...boring..tak tahu nak update ape sebenarnya, saja gatal2 tgn jgk nak menaip. Sebulan sudey kami sah menjadi suami isteri....kadang2 ckp kt hubby btol ke kite dah kawen....pantas giler masa berlalu.....huhahuhahuhahuha.....

Nak citer pasal majlis arituh, wallahhualam xtahu bile..asek tertangguh jer..tgu pic from OP ye kawan2...sabo itu separuh dari iman...wah....sayep bercakap machemm itu.....

Lagi 2 weeks dah nak masok ramadhan pastu syawal. Pertama kali berpuasa as a wife...tapi hubby jauh...tiap2 hari tya bile nak abes site kt Penang..agaknya die pn dah malas nak layan soalan ida...selang 2 ari je ida tanya...spanjang ktorang kenal, site Penang paling lama die punya projek..if projek lain makan masa paling lama dalam 6 bulan camtuh jer...tp bila Penang dari puasa taun lepas dah smpai nak bertembung puasa tahun ni...sabar...mungkin ade hikmah semuanya ni ..

Mayb buka puasa sorang-sorang walaupun dah biasa sblom ni tapi xtahulah Ramadhan kali ni ida dapat laluinya or tidak...ko kena kuat ye ida....mayb sekali sekala berbuka bersama...makan nasi berulamkan jantung...sedey sedey...mood sayu pergi jauh2..jgn main-main tepi aku...TAKNAK....

Dah Ramadhan bersama, of coz raya kalini pn bersama ea....terasa macam bujang lg le pulak...tak IDA, ko dah kawen le 3hb Jun itu hari....raya kali ni mayb is my turn balik kampung kt Kedah...i'm luckily sbb tahun ni family side hubby beraya d rumah mertua masing2...mayb raya ketiga camtuh balik kampung hubby.kalau bujang dulu bile raya her mesti melekat kt kampung smp seminggu....tahun ni...ida perlu cekalkan diri utk beraya d kampung dlm tempoh yg singkat...ok lah tu daripada xdpt balik langsung kan....

ok lah tu...cukup utk kali ni...next update utk baju raya...mayb utk design baju bertandang juger...fuhhhhhhhhhhhhhhhh....terkezutttttttt....syhhhhhhhhhhh...diam-diam...bagushhhhhhhhhhhhhh

berangan je ida pakai baju nihhh...mesti nmpk isi perut berlipat2

8 comments:

UyaRayza said...

sebelum kawen time preparing rase mcm lambat jer masa berlalu tp bile dh kawen rase cepat jer kn hehehehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

utk b2b mcm sy tak pkr psl raye kot sbb duk pkr psl kawen je. baju raye pon rileks je x beli lg.. huhu..

ida best tahun ni beraya brsame suami. kena pakai baju same kaler tau..wajib tu..hehe

noridaramli said...

uya: btol tu dik..tuptaptuptap dah sebulan

noridaramli said...

k/pink...of coz baju sama baru sehati sejiwa kan...xsabo rs nk raya kali ni....

kaklong said...

opsss....tumpang lalu boleh,,heheheh =)

menarik la intro kali ni...hebat...

aTy _faRed~ said...

tahun ni pon pes time borpose ngan asben...sonok rasenyer...
neway... asben jauh tu..banyakkan sabar yer.. dia mencarik rezki tuk kite2 juga..:)

noridaramli said...

k/aty: tu ler...ida pk die pg cr rezki....tabahkan hati slalu..hohohohohoh

noridaramli said...

kaklong....menarik ke...mcmbiasa je lah..hehehehee

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting