kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Bakul baju ni ade jual kat mana?

Salam semua, harap2 smuanya sihat2 belaka..
neway...aritu proses basuh baju bb dah setel tp smp skg xbekesempatan nak menyimpan dlm bag kesemua bajunya memandangkan bakul xde lagi
...nak jugak bakul tu...hehehehe
ngada kan aku, nak jugak2 bakul macam kt bawah ni...
dah cari merata tp xbjumpa...aritu adik ida ade beli tapi jauh sgt tempatnya...
nun jauh kt pdg besar perlis sana..

sesiapa yg biasa nampak org jual bakul ni tak kire lah online ke makcik tepi jalan sila inform ida k....
jasa baik anda sangat dikenang-kenang ida...




14 comments:

aTy _faRed~ said...

saye baru jer jumpe..tapi kat air hitam johor tu..:) cube carik kat mudah.my...

noridaramli said...

ye ke...aty tengok x harga nya

mama ZZ said...

saya-pun ade. tapi beli kat tanah besar :)

noridaramli said...

yeke..jauhnya..huhuuhuhuh

harzharun said...

ni bakul, org thailand yg buat la darling...kat rantau panjang blambak2...i ada satu set 3 beradik...yg handle keras punya..my sil hadiahkan...dia mmg pniaga kat rantau panjang..tp yg i punya dia masuk golok sendri belikan..byk pilihan...

♕ niaa ♔ said...

kat pasar umh niaa bnyk...tapi xtau la harga bp...xpnh tny pun

Liyana said...

kt psr mlm hr tu mcm byk je jual, tp x pnh tnye harga :)

noridaramli said...

liyana...psr malam kt mana tue?

chezaza said...

kt pasar karat area stadium shah alam tu ade gak. Tp price xsure bpe dlm rm 50 ke ats kot.

Jari Gebu said...

kt melaka ada...tp minggu lepas pergi pasar karat stadium shah alam ada jual...try laa tanyer...klau harga rm50 pn...sama jerk harga dgn tmpt2 di melaka, johor, pdg besar...dah penah tanyer...sbb bajet nak letak susu botol semua...slamat bershoping...lalala

eRiNsZ said...

kat pasar malam umah saya ader... kat gua musang hihihi nk tlong blikan pon jauuuh ngat nk pos lg... hiihihi tp nt erin try tnye kan hrga yer kot-kot murah hihi

Diyana Didie said...

cutenya. hari tu, dd nmpk ada kat ikan bakar tangling tu. depan klinik kesihatan tangling. tp tak sure yg mcm ini ke tidak. yg ini mcm lagi cute je...

Jen Jen said...

ida pasar malam pantai dalam ada... tp hg tk sure bape.. tp tak tahu la ada lg jual ker idak.. sebab aku da jarang g pasar malam hari rabu sbb aerobik.. hehehe

Sitisufina Ahmad said...

Sesapa nak bakul mcm dlm gamba tu bleh sms sufi (putrajaya) 0136769951. If tinggal di sekitar putrajaya, selangor n negeri sembilan sy bleh anta. Bleh book n pilih warna

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting