kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Esok saya balik kampung


Salam b2b n semua pembaca blog kesayangan hamba....buweeekkssss
Sebenarnya xde ape yg ida nak update. giler kering idea masa ni. Dalam kepala penuh segala pasal majlis. Tak sabar nak bagi lepas cepat-cepat. Dah xnak pk dah. Tido tiap2 malam pun asek mimpi majlis je. Esok ida dah akan balik ke kampung, abah ida datang amek dari Kedah. Thanx abah. Maybe die risaukan if ida drive sorang2. Ida pn xberani sangat dekat2 ni macam2 leh jd. lau x ida pun xnak nyusahkan abah ida dtg amek. So seperti biasa kete MYVI akan penuh muatan, cuma muat utk sorang lagik sebelah ida, tu pun abah dah isi tempat tu. 

Semalam dapat msg dari butik ida sewa baju die cakap ida kena amek baju next week sbb baju tu weekend ni org pakai. Malas nak panjang citer ida iyekan je. eceli ida ade request utk amek awl, mayb die xpercayakan ida, so msg tunang ida suruh die yg amekkan nanti. Mujur die balik KL so sempatlah die amek baju. 

Untuk outdoor photoshoot pn dah pilih tempat n semalam dah approve dr tempat tuh. So get ready, alamak ida xpandai nk posing ler. Ape lagi...search google...iskkkkkk...tak abes2 minah ni ngn google die.

7 comments:

Miss Sunshine said...

good luck nak jadi raja sehari.. ^_^

e k i n ♥ y u s r i said...

good luck

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

selamat berposinggggg!!!!! sempat lagi nak cari pose menarik ni.

noridaramli said...

miss sunshine n ekin...tq dear

noridaramli said...

oshin...hehehehehhe....tgah sibok google ni...hikhikhikhik

choclairissa @ intan said...

balik kampung..hooo ooo balik kampung...good luck dear..amin~

noridaramli said...

intan: thanx sayunk.....mudahan bjalan lancar..amin

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting