kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Kena jalan slow2 eh nanti?

Salam b2b, 2 ke 3 menjak ni sebelom tdo mesti terbayang2 je majlis ida nanti macam mn suasana nyer. 
gedix kan aku....ahaksss...abaikan..agaknya org nak kawin mmg kuat berangan..hahhahaha...sekali aku sorang je dapat pe'el camtuhhh

Pengantin memang kena jalan slow2 ea??? macam mn ea nk jalan slow2... malu la..nak tunduk ke? eh mana bole nt dalam pic nanti xnmpk muka...hahahhaha....gile publisiti aku ni...mana boleh...rugi hire OP kalau semata2 aku nak jalan tunduk2...so jalan mendada???? hahhahahaha...giler kentang aku nihhhh...so mulai arini kena belajar jalan slow2 tak leh laju-laju dah...practice mk perfect....ahaksssss...

So, nak selit2 stori ckit. Tadi g Jalan Tar borong tudung kt Shanghai Silk..mmg suke giler tdg2 kt situ...skg dorang tgh wt sale penghabisan stok...mmg giler2 ah sale dorang...murah nyah....belek2 tudung ade lah jugak nk dkt sedozen ida borong pastu time nak bayar tu terjeling keronsang. tanya die bape rege. die cakap 8pcs RM20.00... ulang sekali lagi 8pcs RM20.00 k. So gift untuk penanggah pompuan ialah keronsang canteks okeh bersama shawl yg ida jual online. Sejak kebelakangan ni ida mmg dah tak aktif nk jual menjual so kebanyakan shawl tu ida nak sedekahkan masa majlis ida nanti as a gift utk tetamu. Rasa macam ralat pulak untuk penanggah pompuan kalau xdapat sbb utk penanggah lelaki mmg ida dah buat baju kt dorang. So nak kasi sama adil ida ganti kt penanggah pompuan utk kasi keronsang ngn shawl. so bab gift utk tetamu mmg setel 100pesen. pullsetttooopppp.

*sekadar gambar hiasan*

ermmmmm...lagi nak citer ape ea???? ops lupa...ari jumaat ni g amek baju sanding ngn baju outdoor. Baju sanding kaler pepel n baju outdoor blue elektrik..so tercapai jugak hajat ida nak pakai baju kaler biru tuh...lega...tudung je belom decide...if baju kaler biru tuh sesuai ngn tudung kaler ape yer???? blur kejap...haippppppp....


4 comments:

nida-razak said...

pengantin kena jalan slow2..baru la ayu di hari persandingan..hehe =)
memang murah keronsang tu...=)

noridaramli said...

hehehehhehe......jln laju2 mti org ckp gelojoh...so kn control ayu

lind said...

ha'a kena slow2 je sambil senyum simpul huhu

noridaramli said...

senyum ttp mulut ke senyum ttp gg..hikhikhikhik

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting