kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

BUNGA DIP PART 1


Selamat malam semua....ermmmm...eceli memalam gini ida bertungkus lumus siapkan manik untuk bunga telur   kt pelamin...maybe penggunaan bunga telur makin lupus ditelan zaman sbb mcm klasik jer kan if still guna bg telur. Mungkin lain org lain pendapatnya...ade org maseh suke n ade yang mcm dh xbminat nak guna bunga telur kan...for me tradisi lama harus dikekalkan wlaupun sestylo mana diri kite....up 2 u bebeh....keputusan dtangan anda...ehhehehehe

Lunch hour tadik angkat geng bas sekolah terjah Jalan TAR untuk carik perkakas nak wt bunga dip...siyes bebeh ida gtau yg ida '0' knowledge bkenaan bunga DIP..my opismate yg akan menjadi mentor ida k....ida juz protege jer....ermmm.....ape yg akak tu cakap sume ida iyerkan jer sbb langsung xtahu ape..yg ida tahu ida nak wna pepel...hehehhehee

Sangat bersemangat jitu pas balik keja letak handbag trus bukak gam UHU n potong tali tangsi untuk lekatkan manik supaya dapat ekspresi gedik-gedik bile ditiup angin nanti...alolololoooooo....mti comey manik tu menari2 nanti....malamni juz bentukkan manik2 jer....celup bunga belom dpt wt lagi sebab dawai pun belom terbukak dari gelungan lagi....jgn riso nanti ida akan update step by step how to making DIP flower k......hehehhehehehe....ok nak sambung lekat manik kt tali tangsi lagi....daaaaaaaa.....

jap jap jap.....sebelom smbung keje ida nak flying kiss kt u olls semua yg sudi baca blog ida selamani...sangat dihargai......nak peloks ramai-ramai...sayang u ollssss..muaxxxxxxxhhhhhhhh

p/s: semangat rajin yg sungguh luar biasa dr sebelom ni...over excited bebeh...MJ maafkan saya kalau sy ckit2 nak citer kt blog...mana tahu kot dapat income seribu sebulan ke pasni.mata duetan okehhhh...hehehehhehe...rezki nak kawen makkk.....mana tahu......durian runtuhhhhhhh...

4 comments:

ElyaElmo said...

buat sndiri jimattt..hehe

noridaramli said...

klu beli sebatang smpi belas2 hengget

n.A.d.i.R.a said...

hye b2b

bagus la idea u diy bunga telur sendiri.. saya pun de fikir camtu, bdw i'm a new blogger and future b2b, kalau sudi boleh la kiter tukar link, nie link saya http://nadzpeanut.blogspot.com/..
i already being your follower, best tengok blog kamu... salam perkenalan.. :)

noridaramli said...

NADIRA: SALAM Pkenalan wt awk...thanx jd follwr ida k...ok.jom kt exchange link

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting