kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Bilik Nak Simple jer...

Salam semua, ermmm rasa blog ni bukan tahap mual tapi sampai tahap dah hanyir nak basi..belom tentu ayam nak jamah kalau ida hidangkan pakai candle light pownn...budak temok ngarot k... geli tak geli tak ?? ihiksssss...eceli dua tiga menjak ni bz tahap kebabom n syukur alhamdullilah semuanya berjalan lancar. Banyak benda nak cite tp kalau nak cite kt sini kena letak perkataan *%%tutttt### bebanyak...nt korang sakit hati lak nk baca.ermmmmm..so nak lari dari masalah...tamao touching touching kt sini....nak cakap pasal wedding jer...nk luper semua....kalau boleh nak amek hotak keluar nak cuci pakai clorox sbb slalu pk bukan2....buweeeekkkkkkksssss......

Tanak bebel, nak tukar topik cakap pasal bilik pengantin...eceli spt entri sblom ida mmg adore sgt nk bilik simple...tamoo yg ade kelambu sbb nt kang terbelit dgn kain kelambu ms tdo...peeling ala ala hindustan ckit... so langkah drastik bilik ida nanti nak simple2 jer..kalo muleh yg nak macam design yg ke tiga tu...amek ko minah bunge....kalaulah pakai fresh flower....wah ida ....byk duet ko ea??????


nak tabor memunge atas katil camni sebabnya.....


modus operandi( btol ke ni ida ckp???)







nak peeling soh OP snap pic camni...ahakssss......wokeyyyhhhhh........lawo tak????


kalau wt design camni nak buang bunge atas katil tu...nak tabur jer...tak perlu susah payah nak gubah segala bagai macam pic ni...tp apepun bilik ni mmg ida shukeeeeeeeeee k....nk susun atur perabot macam ni....sejibik......sbb kalau nak letak tirai sbg backdrop katil susah ckit sbb ade air cond atas kepala.....


2 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Pnh berangan jgk nak tabur2 bunga cenggini atas katil...ahaks

noridaramli said...

ahaksss....kiter srupe....hehehhehee

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting