kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

DEKO MAKAN BERADAP vs HIASAN HANTARAN


Salam di tahun 2011...rasanya dah lama ida tak membebel kat sini....dua tiga ari ni memang bz sbb abiskan Jalan-Jalan Bersama Famili, memang tiap2 ari full je aktiviti smpai lah ke arini baru ida bekesempatan untuk update dua tiga benda yang ida terlepas nak update utk tatapan korang semua..

okeh..citernye bgini...aduhhhhhhhhhhhhhhhh minah ni dah mula membebel tak tentu hala...pendekkan cerita...okey okey okey....mak ida  biler dh dtg KL mesti nak singgah Nilai 3 so ida kaki ida ni kalau sebot pasal Nilai memang cepat ja sbb memang tingin nk g sana sebab nak survey barang2 majlis.Sampai je Nilai, msa mak ida sebok pilih paper bag utk majlis anak maklang tak lama lagi, mata ida dah jeling jeling pandang pandang kat set pinggan mangkok...idea datang toink toink toink untuk beli ckit-ckit barang untuk majlis makan beradab nanti. So ade la dalam 10% baru setel pasal peralatan untuk makan beradab...hehhehehheee....ape yang ida beli nanti k ida update kemudian...ade yg satu lagi ni ida eksited nak citer....hamboihhhh hamboihhhh hamboiiiihhhhh...tau r lama tak update....jangan kalot2....one by two k....ahakssssss

 Pastuh pastuh pastuh kan...masa jenjalan kat Astana Mayang Sari, tatkala kami melangkah masuk ke pintu depan astana tuh tetibe mata ni terus berdezuuuuuuuuupppppppppp terfokus kat satu koleksi hantaran ni.....kalau upah dorang buat pakej sampai RM 1+++.....wah..mak ida pesan jangan wat giler nak upah kat sini.....ku turuti k..bekenan giler ngn deko hantaran tu....bunga pun dah ade exactly sama dgn yg ida tgok n bekas hantaran pun MJ dah siap bawakkan cuma barang yang nak isi dlm bakul ajer takder, blom bkesempatan nak beli...nanti CNY, MJ dah janji nak pegi beli...hehehehhee...

eceli ida excited giler beb nak DIY sndiri deko hantaran for MJ...deko bekas je i pandai tapi bab nak gayakan barang dalam bekas hantaran memang langsung tangan ida takde seni k.....yang tu ida mmg akan serah pada yang pakar...tangan i tangan batu kerikil....kuikuikuikui

cebisan2 bebunga yang siap diceraikan dari tangkai....tak sabar nak tengok ape jadi nanti...igt nak susun bunga tue satu satu kat bibir bakul ngn tangkai tu....owhhhh...i miss over k.langsung takde sifat penyimpan rahsia mohor-mohor besar ..pastu pastu pastu nak gantung batu bling bling bling kt tebing bakul tu....agaggagagaggagaggaga.....sangat tidak sabar mahu tgok hasilnya...apelah jadi dengan air peloh tangan ida nanti...ahaksss....tunggguuuuuuuuu....

2 comments:

anaztasias aira said...

mao tengok hasil nanti tau hehe =)

noridaramli said...

hehehhehe...boleh...tak sabar nk wt...gam pulak xde...huhuhuuhu..kn beli gam dlu

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting