kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Sembuhkan aku seperti sediakala

Salam semua b2b, anda semua sihatkah????? kalau sihat alhamdullilah. Keadaan ida sejak kebelakangan ni amat tidak selesa...sering sakit2...kejap nak demam, kejap panas badan. petanda apakah ini? Memang org nak kawen selalu saket2 ke? Makan pun kurang berselera macam dulu. Kalau dulu pantang opismate ajak mkn  mesti ida akan join sekaki. Rindu sangat waktu ida beselera makan.

Ermmm nampaknya pembuka tahun 2011  memang ida dalam keadaan sungguh menyedihkan. Hampir sebulan keadaan ida masih belom stabil. Suhu badan langsung tak menentu???asyik naik ajer.....Segala ubat semua ida dah telan.....agaknya badan ni dh penoh dgn ubat perrrr.....kenyang dgn ubat gamaknya. Kekadang nak berjalan pun dah macam tak terdaya sangat2....Balik kampong arituh pn ida gagahkan diri sbb  nak setel pasal majlis....

p/s : hope ida pulih seperti sediakala

6 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

mungkin ubat tak derasi, cer try pegi amik ubat dekat klinik lain..

noridaramli said...

MAYBE dear....skg ida bertahan dgn jelly gamat je

fia said...

biasalah klu b2b sakit..fia kena alergi 2 minggu nak kawin.. so take care ya sayang...

Fiza Z. Abidin said...

blog walking...it's normal for b2b dear yg bz buat prep & byk fikir, tapi kalau melarat sgt better pergi consult dgn doc okay mana tau demam sebab lain :)

noridaramli said...

FIA: mayb terlalu byk pk masalah sndri n masalah org..pressure sgt

noridaramli said...

fiza: thanx 4 ur advise....lau xsihat gak ida nk g jumpa doc..hope everything ok

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting