kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Tak nak botol susu vs play gym


minggu ni minggu pertama dhia bersama babysitter. dhia xnak botol susu pulak...maybe sabtu n ahad ida df je ngn dhia sbb ari sabtu ida balik KL n pastuh ahad ida pg umah akak ipar....dua hari dhia xminum botol, so dhia igt dhia akn dpt takluk nipple mama die selamanya....salah sangkaan dhia syg, mama kena keja demi mencari rejeki...ceewahhhhhh....
ari isnin bs dh msg yg dhia xnk botol langsung, lapar sgt baru dhia minum, tu pun ckit, mayb die mencari cik b ida...mmg buntu, tommie tippie langsung xmembantu, n lastly tukar botol, botol first year, alhamdullillah dhia nak balik, tu pun ari rabu petang ida trained dhia dari ida amek dhia tengahri sbb nk g chek up klinik smp ke malam, alhamdullilah dhia nk balik botol susu, n semalam kt umah bs ckp dhia dh nak botol semula. nak dijadikan cerita malamnyer ida try kasi botol kt dhia, dhia xnak semula, mayb die bau badan ida tu yg die xnak, harap2 arini dhia ok ngn bs n nak botol susu. ni dah petang pun bs xde msg ape pun..mayb dhia ok..harap2 sgt2 dhia dh ok....

ingat xentri yg ni. ni sebelum ida anta dhia ke umah bs. dalam entri tu ida ade cakap yg ida janji dgn dhia nak belikan play gym kan. maybe die majuk sbb ida xbelikan lg kot...semalam baru tingat ape yg ida dh janjikan dgn dhia, kebetulan singgah JJ n trus beli, dah tertunai janji mama. mudahan dhia nak botol susu First Year kini dan selamanya...

thanx first year sbb awk membantu sy, mudahan dhia cintakan awk selamanya...


play gym JJ rm 59.90

muka busuk dhia nak melepas....hikhikhik

dah siap melepas....uwaaaaaaaaaaaaaaaaa...nanges

13 comments:

Lala Latif said...

comelnye dhia...;-)

noridaramli said...

dhia bam bam

Mommy_Cha said...

hahaha nak melepas pon comei sgt :)

CikNaa said...

ala cian nye dia. tp botol 1st year ni bentuk dia mcm nipple sbenar ea.. mebi sbb tu dia nak.. chayokk dhia.. :)

erna said...

dhia dan iman lahir bulan yg sama. Dhia tua hari je dari iman. Iman lahir 3003.iman pun dari lahir erna dah ajar guna minum guna botol first year.play gym iman pun beli kat jj :)
smoga dhia baik2 je..senang mama nak keje ^___^

salam perkenalan ye mama dhia

Cheyan said...

Hehe..chomelll.. Alya i tgh train minum guna botol jugak..to guna avent.. Mula2 mmg tak nk, i mintak ayah dia kadi dia nk pulak.. So skng, train dia 1 hr skali guna botol..

Anonymous said...

DHIA xnk kaau ida kasi die botol tp bila org lain kasi botol die ok jer

Syima Syaz said...

i beli TT, mintak2 baby blh taram je apa botol pun.memang kena train awal sebelum masuk kerja...kalau tak, cian mak nanti nak jaga...

noridaramli said...

btol tu...i dlu train awl jgak cuma ida xkasi botol dlm dua ari pastu trus die xnk

pUanMaY said...

alololo,,,yea yea je dhia nak yak yer,,tomey³

Bazilah (^0^) said...

pandai dhia pilih botol susu hihi..nway salam kenal

Jen Jen Izaicun said...

bambam nyer dhia... hang pekaba da?

aTy _faRed~ said...

mcm ok botol tu..harge berapa...?? :) nak gak try..

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting