kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

hooded blanket n hooded towel yg best


tak tahu nak wat entri ape, tp cuma nak share ngn korang yg hooded towel ini sgt best....serap air, beli d ikea, rege 3+, dah lama beli tp baru guna sejak dua menjak ni....highly recommendeterasa comel sgt bile tgok dhia pkai,..wah mama dh perasan utk ank sendiri.

n pic yg bawah tu hooded blanket brand pigeon, xsilap ida pink colour pn ade. very comfy, lembut n sejuk sgt kain die. tgoklah dhia tu tdo dgn lenanya tambahan pulak biler dlm dakapan mama die yg kaya dengan lemak maka bertambah nyenyaklah dhia tdo..hikhikhik...sekian...
iv style="text-align: center;"> entri pendek sbb dh busan sgt dok umah...dhia tgah tdo...nt dhia bangun nk nyanyi nyanyi ngn die lak






7 comments:

Cheyan said...

Nak beli gak la, tak pernah ada hooded blanket ni..

noridaramli said...

jgn luper tgok kt ikea k

Asz Miza said...

Hooded blanket kat IKEA comel2 kan..sy ada beli satu yang colour biru putih..tak sabarnya nak bg bby pakai nnt. :)

noridaramli said...

itu ler.geram tngokkan.....mcm nk beli smua.hikhkhk

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

eh murah sangatla kalau rm 3+ je kan.. beli banyak2 buat stok hari2 tukar..

noridaramli said...

klu nk tukar ari2 tu xmampu le sgt..byk lg duit tu leh guna ke tmpt lain

Nurulwhatever said...

Salam sis
Yg hoodedbanket oren tu mmg jenama pigeon ek? Hihi..
Pnh jumpa lg xcmtu... Nk cr spare tuk ank sbbdia xnk lari dr kain tu hini

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting