kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Kalut nak pindah!!!!!


Salam semua...sori dearies cz lama giler x update citer kt blog.....berhabuk...hasyyyyyeeeeeemmmmm...
Lately bz menggiler kemas umah. Thanx bebanyak pd kawan biras ida yg mintak bapa n adik die basuhkan umah ida. Siyess sgt segan. Mti korang tertanya mana my hubby...so dipendekkan citer ms nak kawin arituh die lama sangat bercuti, so nak mintak cuti mmg dah xboleh sgt2 so ida tabahkan hati kuat2 pindah barang without him...tipu diri sendiri kalau ida ckp ida langsung x ade perasaan tak kisah managed smua ni tanpa die..hanya tuhan yang tahu. kadang2 nak bergenang jugak air mata. Ida pujuk hati sendiri yg die pergi cari rezki utk KAMI jugak. so rilekkksssss....xmo pk bukan2"titikmanyakmanyak".

Mayb sabtu ni ida akn angkut barang dgn lori. Sekali harung je...xnak tangguh2 lagi sbb kalau bertangguh lagi pikir dan pikir dan pikir dan penat dan penat dan penat.....Sesiapa yg tinggal area Putrajaya kalau nak tolong boleh turun padang ke Kuarters Zon6B, Presint 11....ehehehehhehe...gatalll...gurau je..don't take it serious okehhhh....

Okeh nak citer serba ckit tntg umah tu. Umah ida mengadap bukit...yerrrrr...tepi bukit..so master bedroom n balkoni mengadap bukit......so ida ingat nak matikan pemandangan bukit tu..xnak tengok...nak beli blind besar nanti. tutup .....pullseettttooooppppppp...almari baju xpayah susah2 nak beli dah ade. also dgn dapo dh ade kabinet. so kurang ckit blanje nak beli perabot cuma pk nak beli rak tv....sadis tgok rak tv lama ida..meja  rm39.90 jerrrrrr....idop membujang dolu-dolu, so dah kawen xkn still maintain guna meja camtuh je kan...so maybe nak carik alternatif lain utk rak tv. mana tahu kot2 abah ngn mak nak belikan...arituh mak ade cakap nak beli kan...so ktorang akn trime dgn hati terbukak walaupun segan...

Mujur barang elektrik totally yg basic ida dah ade mcm tv, washer, peti ais,rice cooker, blender kalau nak tunggu beli serentak mmg sakit jugak ler..barang2 semua tu ktorang beli ckit2 cuma tv tu abah ida pye....kasik ktorang k....pinjam sampai biler2...ahhahahahah..

p/s...malam ni nak pegi angkat barang lagi....angkat ckit2 lama2 jadi bukitttttt.....

10 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

bestnye dah ade rumah
kuarters ke?

♥ Kasut Pink ♥ said...

oh, pindah rumah mmg sgt2 memenantkan. Mujur pindah bawak brg bujang je br kan. klu yg dah berumahtangga tu lg azab.. ida, kite tolong doakan dari bangi eh (still tolong lg tu)..hihi

Asz Miza said...

Seronoknya dah dapat kuarters..bakal suami mintak kuarters dekat putrajaya sampai skang xapproved lg..T-T..

noridaramli said...

ekin...a,ah akk dpt kuarters p11 sehari sblom ktorang akd nikah

noridaramli said...

k/pink....hehhehehe..mmg memenatkan...doa dari jauh pn merupakan salah 1 ptolongan..hikhikhikhik

noridaramli said...

miza..ida pn dh lama minta before btunang lg dlm taun lepas...alhamdullilah rezki ktorang dpt ngam2 time kawin

LynnChemicalnova said...

rezeki kawin tu akak...hehehe..pasni mst dpt rezeki laen pulak..huhuhu

noridaramli said...

LYNN...MUDAHAN dik.....klu ade rezki xkemana kan

nuciaziakact said...

wahhh da pindah... nnti aku nak mai.. hang masak2 na...

noridaramli said...

Z...BOLE WEH...insyaallah weekend ni...tgu aku wt kenduri weh...insyaallah./..skg umh bsepah lg

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting