kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Fanatik hias umah


Salam semua...entah ape mimpi malam bebuta ni tiba2 hapdate entri...perah otak macam mana nak hias umah....kaler ni hokehhhhhhh????? cat umah mmg xleh nak tuko dah so langsir aje lah main peranan...ukuran dah kasi kat mak untuk jahitkan langsir umah..sangat tidak sabar...simple n murah janji cantek....bajet kureng..recycle kain dalam bilik pengantin aritu...lalalalalalalalala....

Banyak benda nak beli tapi kena slow2...tak mo gelojoh-gelojoh..guna yang mana ada dulu....
teringin sangat2 nak beli ::::
1. rak tv ~ wajib beli
2. dressing cabinet ~ kedua wajib beli sbb tak suke alat make up bersepah2...xde mood nak tido...
3. sofa n meja makan ~ jika ade rezki lebih....amin....mudahan.
4. rak kasut bertutup ~ insyallah...

~moga2 angan-angan menjadi kenyataan~
pesanan hubby jangan membazir, banyak lagi hal yg memerlukan kita untuk menyimpan. jangan habiskan semua...saya menurut perintah..nanti mesti die akan marah saya sbb citer semua kt belog.hahahahha siap ko ida!!!!! wakakakakakkkkk..die cakap saya tak leh simpan rahsia langsung...maafkan saya...saya tak tahu nak cakap ngn sapa, so belog sebagai teman berbual saya.....larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....kena marah !!!!!!!!

14 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

awk,samelah situasi kite...
sgt excited nak hias rumah...
lg2 rumah selepas kahwin nie...
sume nak...
tp xleh membazir...
tp en.tunang kate,kne beli slow2...
ade rezeki lbih,bru leh beli....

en.tunang pon slalu bising sbb sume bende ekin nak cite kat blog...
ngeee...hehehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

takpe lah ida, beli sikit2.. sebulan beli satu sebulan beli satu dpt bonus br boleh beli dua..hehehe

noridaramli said...

ekin....sama ngn akk...hahahhah...hubby akk ckp akk xleh simpan rahsia..hahhahah

noridaramli said...

kasut pink...a,a...sebulan satu brg...then bonus nt bole dpt double trouble...hahahhha

~ NANA ~ said...

exited jugak tp umah sendiri xde lg :(

noridaramli said...

nana...tu ler...klu umh sendri xtahu lah gayanya camne...ida pn stay kuarters jer...sj gegatal semangat lebey

UyaRayza said...

comel hehehe..bestnye ade rumah sdiri hehhe

noridaramli said...

uya...bkn umh akk ler..umh kerajaan..kuarters je aku mampu

n0rraslida alias said...

wah....ida, lida pn mmg teruja klu bab nk hias umh...per yg ida ckpkn tue sume btol....hihi... by da way chayok....=)

noridaramli said...

lida....btol tu..sekadar nk hias umh kasi cantek...manyak benda kn beli tp harus slow2,...banyak duet nak pakai..igt...raya 2 bulan lg jer

Q said...

Saya rumah pon tak tau lagi..tapi skang lebih eksaited tgk brg umah dari barang kawen..hahah

samalah en.tunang, dia pon ckp saya osik nak citer sumer kat blog?wuwuwuw

noridaramli said...

q...hahhahahha...mayb smue laki camtu kot...mcm pompuan mg xleh simpan rahsia..hehehhehe...kt sruper

Anonymous said...

Memang lah perempuan excited nak kongsi cerita.. tapi bergantung juga nak berkongsi dgn siapa.. Yang penting kita sebagai isteri sewajarnya tidak membuat sesuatu yang tak menggembirakan hati suami.. Sebagai isteri, yang penting kita sentiasa hormat dia, hormat dan menjaga pekerjaan suami, hormat rakan2 suami dan tidak menjatuhkan air muka suami.. Sebab kalau kita tak suka sesuatu yg suami buat tapi suami buat jugak, mesti rasa tak best kan.. serupalah jugak.. cuma sebagai isteri memang kena banyak mengalah dan bersalah.. namanya pun suami tu ketua, kita rasa dia tak layak jadi ketua pun, dia tetap ketua..

noridaramli said...

oklah cik annoy...i tahu batas nya...niat i n bukan nak derhaka or wuteva....juz sesuka..bukannya i jatuhkan air muka hubby pownnnnnn.apepn thanx 4 ur advice

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting