kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

VEIL CHIFFON IDAMAN

Salam b2b smua....wah sejak dah makin hampir ni, ida nak update laju-laju..nak share ngn korang ape yg belegar-legar kt kpala ida skg...spt yg korang tahu, kamis lepas ida ade g amek paper bag kt semua house...afte amik p/bag tuh spt biasa ida akn merayap-rayap dulu survey-survey...owh....mata i trus terpukau sampai bepinar-pinar dibuatnya bila tengok satu veil...1stly tgok net veil mmg dh cantek...belek-belek, SA nak serve ida jual mahal xpe-xpe sy tengok, tp SA tu tetap nak serve..so nak cover line sbb sian tengok die tgok je ida belek-belek veil tu, ida pn amek kesempatan tya rege die...veil material net rege die RM300, kain + beaded smue dorang setel...dorang akn ikt design yg kt nak...okeh lagi...pastu SA tu tya material baju nikah ida ape, so ida pn gtau chiffon, die bg cadangan sangat cantek if ida amek chiffon pye material n style yg labuh smpi bawah betis...aduhhhhh...mmg style beb...die siap gayakan veil tu ats kepala die lg nyah....meleleh air liur  beb tgok die gayakan....sukeeeeeeeeeeeeeee......nk telan air liur pn dh xlepas sbb veil tu very d mabelesssss....korang nak tahu rege veil chiffon tu bape?????? RM500 siottttt.....aduh...rege sama ngn kain baju nikah ida.....terus tertelan air liur yg xleh lepas td....tp mmg supa dupa gojes key itu veil...

Seperti biasa mti ida update stori kt MJ, die sound jgn mengada k.....tp hati ida masih kembang setaman nak veil tu...oh....na mungkin na mungkin....xnak dah cut cost benda lain.....langkah terbaik cari je lah sape2 yg nak sewakan....hehehehhehe...search2 abe google jumpa blog mantan B2b ni...u olls tengok n describe sendiri...btol x veil chiffon sgt chantekkkkksssss...

credit to HUDA FACEBOOK @ blog huda



ni ade lagi.....jarak dekat.....cloze up lgikkkkkkkk






okeh....sile ttp mulut masing-masing n lap air liur yg meleleh tu k...buweeekkkkkssss....

muaxxxxcccccchhhhhhhhhhhh

7 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

DIY boleh kan?

=MissRynn= said...

sgt gojessssss.....nk jugakk

noridaramli said...

OSHINZ...btol tu tp tgn ida xde seni...uhukssss

noridaramli said...

missryn..tu le..ida pn nk gak.....hehehehee

noridaramli said...

missryn..tu le..ida pn nk gak.....hehehehee

Rilla said...

Huda bagi sewa kan veil dia tu? Boleh la sewa dengan dia, mana tau BBF boleh dapat murah

noridaramli said...

rilla...a,ah die nak sewakan..ida dh add die tru fb tp xaprovve lg..mayb die xon9 asenye

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting