kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Draft Kad Kahwin


Salam b2b n pengikut2 geng bas skolah ida..hehehehehe...perasan mcm le ramai sgt pengikut awk..hehehehehe...jap jap jap...diam jap..tarik nafas dalam-dalam...hikhikhik....terasa lega ckit minggu ni sbb dah banyak setel...alkisahnya bermula dari ari sabtu sehinggalah arini setel untuk dua bab ni...

Eceli pagi semalam, pagi2 buta bangun mmg dh pasang niat nk setel pasal kad kawen....takot sgt2 if ida lambat setel nt bile pulak ida nk anto ke kg kad kawen...so sabtu ahad bergerak cergas ckit...tak terperok kt umh jer...dh diskus ngn mak abah untuk prepare kad jemputan ujung bulan...tp tengok ida punya malas nk pk...kalot2 siap cepat2..hehehehehhehe...tak mo keje last minute....hehehehehehhee.....

Dari minggu lepas ida dh byar deposit cuma xconfirm design mn nak amek...so berkeping2 kad SA kasi ida bawak balik kononnya suruh diskus ngn famili ida...tp ida jauh, masa mn lah ida nk rushing balik kg semata2 nak tunjuk design mn ida nk amek, so kebetulan MJ balik minggu tu so ktorang dah decided design yg ktorang nk amek...sgt2 suke...simple but look nice...cewaaahhhhh...ayat xboleh blahhhhh...

So SA ckp this week dorang akan draftkan kad kawen ktorang...pagi td pun dah fax peta ke dorang...so just wait n see.....xsabar wokehhh

p/s : kecoh je pasal kad kawen...lain le kalau DIY kad kawen...hahahahhahaha(gelak jahat)

2 comments:

ElyaElmo said...

ala takpe..tak diy pun leh kecoh2...ehe

noridaramli said...

elya...tahu xpe...hahahahahaha

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting