kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Kad Kawen Simple tapi Mantop

Salam maulidur rasul buat u olls....arini takde ape2 planning...so bangun pagi tadi tibe2 terpkir nak g Jalan Pudu....nak pg LH Creative...belek2 Majalah Pengantin tadi die cakap 3 bulan sebelum kena mula buat tempahan. So dengan kudrat yg ada, mandi2 n siap2 utk pg sana... tapi ingat pegi Jalan Pudu je k, bukan Jalan TAR yer sbbnya ida dah abes kontrak dengan Jalan Tar...so stereng memang diharamkan utk belok ke sana,.....ahaksss...berangan je..leh caya ke ida ni..hikhikhikhik...


Ok...berbalik kepada citer kad kawen, dalam pikiran memang langsung tak terlintas nak pg tempat lain utk order kad...ingat LH je sebab belek2 mmg asek terjumpa iklan die je yg penoh satu mukasurat kt M/Pengantin...eh memang ko sengaja memanggil aku je kan LH..mujur pegi tadi jalan tak de lah sibuk mana pun...senang cari..memula ingat nak pegi LH Jln Pudu jer tp depan kedai tu macam xleh nak parking jer..so takut kena saman trus pegi showroom LH satu lagi kt Jalan Brunei...belok kat traffic light yg ade Caltex...senang sgt nak cari tempat tu..parking pun senang...kalau korang nak plan die ade dlm majalah pengantin tau..

Masuk jer LH, dalam pala ni dah pk nak design mcm mn...so dari jauh dah nmpk, ape lg terus terjah tempat tu...aduuhhhhh...memang bkenan sesangat...paling2 minat kaler grey tu.......suka tak terperi sbb dah jumpa yg bkenan d hati...yg oren pn ok but bkn my theme...klu nak yg tu kena tuko kaler pepel or grey...rege die pun ida satisfied sangat...for 1000pcs only RM0.70..ida tya if bajet ida dlm 50sen per pcs mcm mn ida leh dpt...mmg langsung xbekenan...memilih okeh..hahahhahahha....free bunting or tq tag...tq tag die mcm xmenarik..wt sendiri pn ida rs ok...cume bunting die mmg nak amek cuma tengah pk amik pic maner..maknanya ktorang kena wt photoshoot kat kampung nt..background sawah okehhhh.... 

Pastu lagi SA die cakap deposit RM50 pn okeh..ida memang dah pegang kad yg ida nak tu..kaler grey....but dpt call dari MJ jangan buat lagi sbb die soh diskus ngn famili dulu...ok..me turutkan..bg ida dah tak terlambat kan nak wt skg.. takpe2...sabar k...die suruh tunggu die balik nanti g sesama...ok...i follow u...payung ckit k ...hikhikhikhik....

credit to : warna inspirasi



p/s : sape yg tahu kalau2 boleh dapat design tulisan timbul mcm pic atas ni harga yg lebih murah dr ida dapat..ida dapat 70sen

6 comments:

ElyaElmo said...

if sebijik macam gambar last tu..70 sen mmg dh murah tu dear..

noridaramli said...

a,a sebijik mcm bawah tu cuma kaler je lain..ida survey rata2 RM1.50 ke atas..hope ni paling termurahhh

LittleSunshine said...

cantik..tp sorry liza tak tahu sbb kad xsurvey lg..he3

noridaramli said...

liza...hehehhehe..ida pn bawu g arini..saje2 survey tp xwt lg..

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

norida, kite pon nnt cr kad yg bwh 50 sen je.. cer try gi area semua house plk.. sbb aritu ms gi pameran pengantin ade booked kad kawen, klu order 1000pcs, percuma paper bag 500..

noridaramli said...

EH bestnyer...kedai ape tu??? kt semua house...rasanya ada satu kedai je kan wt kad kawen kt smua house...tp ida tgok kad die mcm ok gak...nt ida nk g tya, sblm ni gi tgok2 ajer...

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting