kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

enjoyed 36weeks preggy


Salam semua, 
amacam arini, ada ckit epi ka???

pagi tadi ade sesi check up kt KK, rupanya dah masok 36w ni kena every week dtg klinik kan...baru ku tahu..huhuhuhuuhhu...

Hari ni brita smuanya hepi
* Kepala dah kebawah

* HB naik ckit dari 10.5 ke 11.3...syukur sangat sepanjang 36w preggy ni pestime hb naik jadi angka kt depan jadi 11 tau...epi tak terperi-peri...ida nampak ms nurse amek darah nak wt FBC darah ida nmpk pekat dr sebelum ni nmpk cair....mudahan result ok...

*air ketuban cukup

* heart beat bby ~ ok

* tekanan darah ~ ok

* berat dari 64.4 kg ke 65.1kg...naik sekilo dalam masa seminggu...mujur nurse xde cakap ape2...ok lah tu agaknya...

Tadi nurse ade gtahu tanda-tanda bersalin...mudahan dipermudahkan segalanya

"Laa ilaa ha ilaa Anta Subhanaakaa innii kuntum mina'zhzhaaliminnn"

7 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh dh dekat nk bersalin...i doakan semuanya selamat k :)

FieZaLieSa said...

mesti dah x sabar nk tunggu baby kuar kan..=) tc!

veesakura said...

erm, anytime dahni. gudluck dear! semoga semuanya selamat. aminnnn

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga selamat bersalin
insyaallah

amal said...

alhamdulillah.. nxt week baby dah full term.. bila2 masa bleh kuar :)

ReYNa said...

dah nak dekat tu baby kuar,.:)gd luck dear,semoga semuanya selamat.aminn

Liyana said...

smg slmt semuanya :)

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting