kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

nak MUA yg leh wt kt nmpk natural

salam semua....
owh petang semalam, pegi merisik-risik MUA dengan my adek....ermmm....rege leh tahan tapi kualiti mmg kau deboom.......mencari-cari MUA yg leh ida natural ms wedd nt....xnak lipstik merah menyala, kening nipis mcm garisan n pipi mcm badut...eceli, ms eday aritu ida berpuas hati sangat MUA Pn Ida, cuma ms wedd ni ida nak try MUA yang lain....lau boleh nak merasa smua MUA....wah tamak.....hehhehehe....nak yang baik-baik ajer kan...of coz smue org nak mcm tu...
a big thanx to bakal MUA ida nanti yang bagi keterangan teperinci n panjang lebar n dr pic-pic die mmg ida pecaya die mampu bg yg terbaik buat ida...pakej naik seri yang penting..tu yg ida bekenan sgt ngn MUA tu. mak ida slalu pesan cari org yg leh naikkan seri n mandi sgala tu..jgn arapkan pd make up ajer tp xnaik seri...ok mak...anakmu ini telah menurut perintahmu..
Masa sembang2 ngan mak andam tu, die ckp die yg akan make upkan sendiri...mujur mak bukan pak auwww yg makeupkan i....takot nt terbatal air sembahyang dlu ngn pak auww sebelum ngn bakal suami ida...penting tu..mmg ade setengah org tak berapa amek peduli pasal tu, tp bg ida penting, wlupun die auwww die ttp die tau...ermmmm...paham2 eaaa....hehehhehee
Masa my MUA ngh bg ceramah keterangan mata ida melilau dok tgok baju2 die...wowwww....leh tahan gaks....paling suke gaun putih....tp boleh ke i pakai gaun....ermmmmmm....xpe2....setelkan make up dlu...baju  kemudian k dtg ngn ET skali...hehehehhee.....sila bersabar ye pn  cik ida....


p/s: suke baju kaler pepel n merah menyala....auwwww.....sgt tidak sabar mo tgu taun depan.....

2 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sis.. sape MUA sis eh?

noridaramli said...

kak ita from zarith andaman...awk org mana?kedah ke?

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting