kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Kasut Nikah

salam semua b2b n all readers....
owhhh dari veil ke kasut nikah lepas kasut nikah...ermmmmmmm.....spt yang penah sy cite sblm ni baju nikah saya kaler mcm baju nikah elyana...kebetulan k...die tak tiru saya, saya pn xtiru die...hehhehee..pepun suke sangat wna ijau wlaupun kaler tersebut tak sesuci warna putih..baju nikah jer...org cakap slalunya nikah org wt wna puteh...org-org n saya-saya ....janji akad nikah yang penting...k......

tadi blogwalking kt blog mantan2 pengantin diaterimanikahnya , suke sangat idea kasut nikahnya....kaler kontra ngn baju although bajunya kaler puteh tp kasutnya shocking pink...cantikkkkkkk....

see......baju puteh kasut pink...i loooiiikkkkkeeeee....style beb...
'
'
'
n kalau boleh nk design terbuka kt jari depan mcm ni..owh.....lawa x?



ni lagi lawa...ade batu2 kt depan...



sengaja nak tunjuk pallete kaler kt bawah n nk gtau baju ida sejibik macam kaler ballerina shoes tu.....kaler xcantek di mata org tp ape ida kesah...huhuhuhuhu....janji kami suke........


p/s : dan sememangnya sy suka wat entri yg bergambar sbb saya kering idea nak mengarang...gagagaggaga.....

4 comments:

CGG said...

2nd shoe tu mmg chantek

noridaramli said...

yg ade batu2 tu kan....yg 1st simple sgt

eyanne said...

2nd shoe mmg nice! nnt sy mmg nk pkai kasut kaler kontra ngn baju jgk! huhu

noridaramli said...

tu ler...skali survey mmg mantops sgt bile pkai mcm tu kan..better amik heels yg terang dr kaler baju kan....

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting