kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

ENTRI PERTAMA DI TAHUN 2010

Sungguh sibuk kebelakangan ini, sibuk dengan kampung, menjahit dan sebagainya. Hujung tahun lepas, my mom, my abah dan adik saya datang ke KL. Melepak di Legend Hotel, KL (mahu habiskan vacation untun tahun 2009). Sambut tahun baru pun atas tilam, akan tetapi sempat jugak menyaksikan percikan bunga api di KL..Wowwww..merata tempat rupanya ada. Paling cantik pemandangan di KLCC. Sungguh cantik. Bawa famili membeli belah di SOGO dan Jalan TAR. Mak dan adik borong tudung banyak, paling saya tidak menyangka my mom. Tak tahulah die nak pakai semua tudung tu masa bila. HUHUHUHUHU..




Masa pusing-pusing SOGO, my mom dengan murah hatinya membelikan saya blender peach yang tersangat comel. Saya dengan muka seposen pun menerima seadanya. (Senyum sampai ke telinga ni) . Mahu tapi malu. So dah tak payah nak fikir pasal Blender lagi. Dalam kotak tak bukak-bukak lagi. THANX MY MOM.




Hari Jumaat pergi lagi ke Jalan TAR, My mom n adik beli lagi tudung. Errrmmmmmm. Tak tahu nak lepak mana2, jadi saya cadangkan untuk bawa my famili ke rumah baru saya. So seperti biasa, abah akan membuat lawatan..hehehee... (dalam hati die oooo peti ais takde lagi)


Pada mulanya, hanya keluar untuk membeli paip dan soket 2 pin dengan my abah..lastly saya pelik kenapa terlalu lama die kat kedai elektrik tu.. So saya pun pergi le tengok abah kat Kedai tu..Abah offer peti ais toshiba. Pada mulanya buat muka blur je..hehehe..mcm biasa..mahu tp malu.. malu malu tetap amik jugak..
P/S APAPUN JUA THANX TO BOTH OF THEM (MY MOM N MY ABAH) . JASAMU AKAN KUKENANG SAMPAI BILA-BILA. INSYAALLAH SAYA AKAN MEMBAHAGIKAN MEREKA SELAMANYA...MUACHHHHHH




hehehehe

2 comments:

nEa FleriDa said...

swonok lh tu dpt pt ais free:)

noridaramli said...

mti ar best dear..hehehe

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting