kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

dhia 9 month


SALAM, lately blog terperap ngn sawang, klu ade entri pun smua draft...pc opis poblem, pastu nak update guna tab pepaham jer lah, tab cap ayam, tekan lain kuar lain..uhuukkkssss...
lama rasanya ida mengaktifkan jari jemari di sini, rindu sesangat nak update entri..apakan daya....

My cute PUMPKINS ~ DHIA QASRINA already 9 month.
syukur alhamdullillah, rasa macam bulan lepas je mama masuk labour room..
onak ranjau manis masam suka duka mama menjaga dhia, anak mama dah besar yer....

~ although dhia lambat ( org cakap tp aku xkisah, mama enjoy je pkembangan dhia) lambat merangkak, tp alhamdullillah dhia ada menunjukkan pkembangan nak merangkak, dhia dah mula buat exercises angkat2 montottttt...mama n ayah hepi tgok dhia....

~ dhia pandai tepuk tangan, cute sgt mama tgok dhia tepok tangan ~ tp ni ikut mood..klu mood xbaik jgn harap la nk tgok dhia tepuk tangan dengan  bersungguhnya...hahahhaha..alamak xde pic plak..lupe snap..

~sad story~ dhia muntah2 sejak mgu lepas, ida dh tukar susu dr S26 ke FRISOGOLD

Korang ade cadangan x untuk dhia minum susu ape selain S26, FRISO GOLD, Dhia minum S26 badan die suka pnas, muntah2 n cirit birit...Frisogold ida baru try semalam, dhia masih dalam tempoh percubaan
tp dhia mcm xdpt accept, smlm minum ckit jer....so pagi tadi nanges2 xnak susu tu...dhia o dhia....

2 comments:

Anonymous said...

r u sure dia muntah2 sbb xsesuai ngan susu..better g check kt doktor tkt dia jatuh kt rumah pengasuh ke..hope xda apa2 la...jgn risau dhia xmerangkak lg..kata org tua2 kalau budak naik gg dulu mmg dorg akan lmbt ckit merangkak.mcm anak kite umur sebaya dhia mmg dah merangkak dah memanjat tapi gg xtumbuh lagi...huhu...terbalik puloks..

mama ila said...

hye dhia..awak comel sangat!! follow sini =)

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting