kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

what I loikkeeee


Anak korang suka remote x?

anak ida si dhia suke sangat, if letak toys ngn remote die akan pilih remote wokey.
Rasanya remote tu xde ape yg menarik pun,
nak kate kaler die kalerful xde lah pulak.

tapi si dia ni dah macam explore ape yg ade kt remote tu, skali die picit die tgok kt tv. maybe die nak tengok if die tekan ni ape yg dapat tengok.
Agak aku lah..tp xtahu lah kot nyer satu kebetulan je pun
if rite ok lah tu kan
bagus le dhia kalau dah pandai explore ape yg die buat
skg if kiter kasi toys or ape2 utk die pegang die amek benda tu then belek-belek benda tu, mayb die tengah search n pikir ape yg menarik sangat kt benda ni.

Semalam ida kasi bola kt die, di pegang nyer bola tu then balik, yg kelakar nya bola tu die baling bola tu then bola tu terjatuh kat area kaki die, boleh plak die pg kepitkan bola tu guna kaki die..hahhahahaa...
anak mama ,  anak mama , anak mama

1 comment:

Amy Shaklee said...

my son pon suka suka sgt remote..pantang nampak remote..terus dia amik..belek2..pestu sengaja lempar atas lantai..siap cari lantai yg tidak berkapet lagi..maybe for the sound kot..pestu gelak sensorang..abih hancur remote decoder ngan tv..siap tercabut batteri segala..huhuhu

Amy Shaklee recently posted on Cara Penyimpanan susu ibu

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting