kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Maafkan mama, silly mistake

sALAM Uolls....
lama tak update, n takde citer best
cuma nak cakap sepanjang ida lama tak update ader bad stori n silly stori, oh my mistakes....

dhia now dah bole meniarap pusing pusing pastu main reverse2....
suka tgok die meniarap but ada satu ari tu ida baru amek dhia dr umah bs, then sesampai umah rasa nk terkucil, dalam hati xpe kot mama letak anak mama ats tilam kejap, then masuk toilet, kua toilet tgok dhia dah kat bawah....ida bajet masa tu tgok dhia pn macam mamai ngantok mintak tdo, then kebiasaannya kalau tgl if ida nk ke toilet or dapur ida akan bagi dhia toys or bukakkan die tv utk die tgok, ms kejadian tuh dhia xde alat hiburan langsung.......

argghhhhhhhhh bodohnya diri aku, careless, menyesal giler, menyesal tahap paling dalam, dhia dah kt bawah lantai then gusi die berdarah....menanges tgok, kuat dhia nanges terkejut agaknya, sian dhia.
Mama janji xkan bia dhia lg k, if mama nk ke dapo or memana pn mama akn pastikan dhia atas tilam smbil dikellingi bantal, taubat tak nak lalai lagi, 

Maafkan Mama

DHIA in ACTION


Menonton citer katun kt tab, kusyuknyer anak mama layan citer katu ek, menongkat dagu tu haaaa

aktiviti uk mama kurus k, dhia balingkan toys then mama kutip, mama kutip then dhia baling blik k


 anak mama dgn 4 kuntum gigi yg cute...hikhikhik

big gurl....dushhhhh




muka ketat sbb baru bgun tdo

xmain ar tdo buai skg ni, tdo tp mama wokeyyyy

4 comments:

Allene said...

comel la dhia...

Mila Ahmad said...

ala cian dhia jatuh ea..takpelah nak besar kan ?

aTy _faRed~ said...

alololo..ciannyer dhia....hurrmm..aty sekarang biler anak dah melasak..tau merangkak memanjat..aty takut nak letak atas katil..pernah 2 kali jatuh..!!! tapi tak teruk pon..cume melalak jer tak hengat..mesti sakit...sejak tu tak letak dah sendiri...

noridaramli said...

aa aty, pastu org alert if ank sorang, menyesal xnk careless lg, dhia siap demam lg, sian die

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting