kelip kelip

Followers

LIKE MY PAGE " GAYA ITU MILIKMU"

IDA & JOE

KELIP KELIP

Dhia nak jalanjalan


alhamdullillah, syukur ke hadrat ilahi my everything DHIA QASRINA dah masuk empat bulan, suka wei dhia membesar depan mata aku sendiri. perkembangan dhia skg 

* suka tidur mengiring , cubaan belum berjaya sepenuhnya , mayb nak meniarap rasanya, sambil mengiring sambil isap jari bunyi " chap, chap, chap" macam sedap je jari, aku pun rs nak join isap jari dhia sekali

sedap kan tgok dhia isap jari, mama nak isap ckit bole..

* suka gelak2 sambil tengok tv, maybe tgok efek gerak2 dalam tv yg buat die gelak-gelak

* suka tengok kipas terutamanya bila kipas tu tgah berpusing ( dlm hati die mesti cakap " thanx cik kipas sebab awk menyejukkan saya ", anak aku mmg suke klu sejuk, nak nak kalau kena ekon dan aku paling suke kalau die naik kete kena ekon kete terus mata tutup slow2, senang haku nk soping...kau hadooo)


semalam bawa dhia jenjalan without ayah, dhia tengah LDR ngn ayah, shian dhia, dhia rindu ayah tu


* skg kalau ngn aku die tak nak botol ttp klu ngn botol memang die layan weh..mayb die bau ketiak aku tu yg nak cik B jerr, kalau aku kasi, usually ari jumaat pas balik keje aku akan train die kasi botol, aku akan berjaya abiskan 2 kali je die minum guna botol, klu lepas tu n ari seterusnya mmg jgn harap le die nak berbotol kalau ade, die dah kenal aku agaknya.

* kadang2 dhia nak tdo ngn aku n kadang2 die rindukan hayunan buaian die....so kekadang die nak tdo ngn aku kekadang nak berbuai, dhia oh dhia.... aku kena trial n error, klu x kejap die nak tdo kejap die nak bersembang...hurmmmmmmmm

9 comments:

Mommy_Cha said...

baby kalo ber breastfeed semuan nomei-nomei+nembam-nembam mcm baby u....i like!

cikpingu said...

g jenjalan mne 2 dhia...

sama cm dhia jgk..msuk kete kne econ.. sng je nk tido.. :)

jaja_NorLiza said...

wow! dah bambam dhia...cute!

aTy _faRed~ said...

ha'ah..anak saye pon suker sangat masukkan jari dalam mulut sekarang..

noridaramli said...

mommy cha : breastfeed mmg bagus, sape ckp klu breastfeed anak kecik n xkenyang..ops emosi lak kiter..hehehehe...terbukti tgok si dhia yg bambam...

noridaramli said...

cikpingu....tu ler..agaknya baby nama dhia mcm tu ek...papepun dhia kasi pluang kt kiter tu..hehehehe

Halimaton Hanafee said...

syomel dhia nak belajar meniarap ye..teruskan usaha ye..jgn jd mcm anak sy..berat bontot..hehe

CikNaa said...

sama mcm razin. bila ciknaa ada dgn dia, mmg kepala dia akan ke arah breast je. botol mmg xnak punya.ada bau mama dia kottt..

anaztasias nora aira said...

comelnyaaaaaaaa baby :)

 

CITER TENTANG SAYA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting